Avira 2013 Final: Caracteristici noi


Compania Avira a lansat versiunile finale a produselor sale pentru Windows – Avira 2013. Care sunt noile caracteristici in Avira Free Antivirus, Avira Antivirus Premium si Avira Internet Security 2013?
Antivirus gratuit Avira Free Antivirus 2013 poti sa descarci de pe site-ul nostru.

Care sunt principalele caracteristici produselor Avira 2013?

Control parental imbunatatit
Control parental existent este schimbat pentru o utilizare mai usoara (blocarea URL dupa categorii, controlul timpului si protectia in retele sociale). Avertismente pentru URL – blocarea si controlul timpului sunt centralizate.

Integrarea Social Network Security
In produsele Avira 2013 este integrata noua caracteristica de securitate in retele sociale Social Network Security. Antivirusul ofera un link catre site-ul SocialShield, care se va deschide in browser. Toate functiile vor fi disponibile pe acest site.

Integrarea protectiei dispozitivelor Android
In programele antivirus de asemenea este integrata protectia pentru smartphone-uri si tablete Android. Antivirus ofera un link catre site-ul Avira Android, care se va deschide in browser. Pe site va fi disponibila toate functionalitatea necesara: posibilitatea de a gestiona mai multe dispozitive Android, localiza smartphone-ul, blocarea, alarma.

Protectie sporita cu Avira Protection Cloud
Protectia Avira 2013 este imbunatatita cu ajutorul tehnologiei Avira Protection Cloud (APC). Dupa viecare instalare, apoi o data pe saptamana, va lura in mod automat scanarea rapida a sistemului folosind APC pentru a imbunatati detectarea. Tehnologia cloud este disponibila doar pentru produsele platite, ceea ce inseamna ca antivirusul gratuit Avira Free Antivirus 2013 va fi fara “nor”.

Integrarea Experts Market
Experts Market – este un element nou in tray (bara de jos). Link catre el va fi afisat la detectarea amenintarilor de securitate in timp real. Utilizatorul va fi directionat catre Experts Market, unde diversi specialisti vor putea sa ajute la rezolvarea problemei, legata de detectarea amenintarilor si a produselor antivirus.

Avira 2013 Final: Caracteristici noi
3.3 (65%) 4 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *