AVG Family Safety pentru Windows Phone – browser cu functia control parental


Compania AVG Technologies a anuntat o noua versiune mobila a produsului Family Safety.

Aplicatia reprezinta un browser web pentru dispozitive pe baza Windows Phone 8, care, potrivit creatorilor, va proteja pe utilizator de «partea intunecata» a internetului.

Aplicatia se bazeaza pe tehnologia AVG Linkscanner si ofera blocarea automata a paginilor malware. Iar mecanismul de filtrare permite aplicatiei sa identifice site-urile cu continut inacceptabil (pornografie, promovarea consumului de droguri, violenta) si va proteja pe adolescenti de a le vizita.

La fel ca si alte browsere cu micanismul de control parental incoroporat, AVG Family Safety va permite parintilor sa vada lista de site-uri accesate de copiii lor si sa creeze reguli speciale pentru acces pe Internet. Utilizatorii de versiunea desktop AVG Family Safety si a unui cont valid pe site vor avea acces la functii suplimentare de protectie, inclusiv vor putea crea liste cu site-urile permise si blocate sau bloca accesul la retele sociale pentru anumite dispozitive mobile.

Potrivit dezvoltatorilor, AVG Family Safety este o completare perfecta a functiei Kid’s Corner, oferita in noua versiune Windows Phone 8. Aceasta aplicatie incorporata permite utilizatorilor de smartphone-uri sa organizeze in dispozitivul mobil o zona sigura pentru jocuri de copii si divertisment. Astfel, copiii vor putea rula doar aplicatii si jocuri aprobate, precum si reda continut audio si video aprobat de parinti. Noul browser securizat se potriveste perfect in acest concept.

Aplicatia AVG Family Safety este gratuita, functioneaza pe orice dispozitiv care ruleaza Windows Phone 8 si este disponibila pentru descarcare de pe site-ul Antivirus Free – AVG Family Safety pentru Windows Phone.

AVG Family Safety pentru Windows Phone – browser cu functia control parental
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *