AVG AntiVirus 3.1 pentru platforma Android a fost lansat


Compania AVG Mobile Technolgies a anuntat lansare versiunei actualizate a antivirusului mobil AVG Antivirus pentru dispozitive Android. In noua versiiune au aparut cateva caracteristici noi, care cu siguranta vor fi utile pentru utilizatori.

Principala noutate AVG AntiVirus 3.1 pentru platforma Android sunt posibilitati mai mari pentru a proteja utilizatorul de spammeri, infractori cibernetici si fraude. Aceasta protectie suplimentara este asigurata de o noua caracteristica pentru a bloca apeluri si mesaje text. Modulul de blocare avertizeaza utilizatorul despre mesaje text suspecte, si apoi ofera activarea filtrului sau blocarea completa a mesajelor si apelurilor nedorite.

Dezvoltatorii AVG Mobile Technologies au adaugat in aplicatia sa un widget pentru ecran. Acest widget ofera acces rapid la cele mai importante functii a antivirusului mobil direct de pe ecranul principal. Widget-ul contine patru butoane, care pot fi setate pentru cele noua functii de baza a antivirusului.

Pachetulu AVG AntiVirus 3.1 este disponibil pentru descarcare gratuit de pe Google Play. Dezvoltatori promit compatibilitate completa a produsului sau cu dispozitive care ruleaza Android 1.5 sau mai nou.

Descarca AVG Anti-Virus Free pentru Android.

AVG AntiVirus 3.1 pentru platforma Android a fost lansat
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *