AVAST va oferi in continuare suport pentru utilizatorii Windows XP


Sistemul de operare Windows XP a fost lansat in anul 2001 si in mai putin de o luna, mai exact in data de 8 aprilie 2014 suportul si actualizarile acestui sistem de operare vor fi terminate. Aceste actualizari rezolvau problemele cu sistemul de operare si protejau pe utilizator de amenintarile cibernetice. Multi utilizatori continua sa foloseasca XP acasa, la locul de munca, in scoli, spitale si alte institutii din intreaga lume, incetarea suportului va cauza probleme de siguranta.
AVAST va continua sa ofere suport pentru utilizatorii Windows XP prin crearea modulelor de detectare a amenintarilor de securitate in scopul de a rezolva problemele de securitate, cel putin in urmatorii trei ani. Ultima versiune avast! Free Antivirus 2014 ruleaza pe Windows XP foarte bine datorita cerintelor minime de sistem, viteza si consumul minim de resurse a calculatorului. AVAST protejeaza utilizatorii XP mai mult decat oricine altcineva. Poti sa descarci avast! Free Antivirus de pe site-ul nostru.

Terminarea suportului pentru sistemul de operare Windows XP nu inseamna ca nu vor fi actualizari disponibile.

23.6% din cei 211 milioane de utilizatori AVAST in continuare folosesc Windows XP.

Multe companii in continuare lucreaza pe Windows XP, si intarzie trecerea la un sistem de operare nou din cauza problemelor financiare sau incompatibilitatii de software si hardware.

Utilizatorii Internet Explorer sunt rugati sa treaca pe un browser mai sigur

Utilizatorii Windows XP adesea folosesc browser implicit – Internet Explorer, care de asemenea poate fi un anumit risc. In prezent Internet Explorer 8 este ultima versiune care ruleaza pe Windows XP.

Sfatul nostru: Daca vei contiuna sa folosesti Windows XP, treci pe browser Google Chrome, care este browser sigur pentru XP, si la fel ca AVAST, Google Chrome asigura suport pentru utilizatorii XP.

AVAST va oferi in continuare suport pentru utilizatorii Windows XP
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *