Avast Endpoint Protection si Server Security compatibile cu Windows 10


Produsele de securitate Avast Endpoint Protection si Avast Server Security pentru protectia statiilor de lucru si serverelor acum sunt compatibile cu Windows 10.
Despre actualizarea produselor corporative cu suport pentru Windows 10 dezvoltatorii au anuntat pe blogul oficial:

Nimeni nu trebuie sa caute compromisuri intre securitate si cele mai noi tehnologii. Avast Software acorda atentie suportului pentru clientii corporativi si crearii functiilor inovatoare, care permit protejarea mediului corporativ de baieti asigurand securitate maxima.

Compania este bucuroasa sa anunte, ca produsele Avast Endpoint Protection si Server Security acum sunt pe deplin compatibile cu Windows 10.

Cum pot obtine actualizarea de compatibilitate

Pentru a obtine cele mai recente actualizari si functionalitatea imbunatatita a produselor, trebuie doar sa rulezi functia de actualizare. Dupa actualizare la cea mai recenta versiune poti sa te relaxezi si sa te bucuri de produsul corporativ impreuna cu Windows 10.

De asemenea reamintesc faptul ca este disponibil noul produs Avast Business Security – antivirus gratuit pentru mediul de afaceri (in versiunea gratuita) fara limita pe numarul de calculatoare/servere.

Avast Endpoint Protection si Server Security compatibile cu Windows 10
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *