Avast Browser Cleanup disponibil pentru descarcare ca un utilitar gratuit


Multi utilizatori cunosc aceasta situatie – dupa descarcarea playerului video, Java, actualizari Flash sau altor aplicatii, browser-ul brusc se schimba.
Au aparut butoane noi si poictograme in toate culorile si dimensiunile, iar bara de adrese a inceput sa ocupe un loc de frunte in browser. Pana si browser-ul se incarca mai greu. Dar cel mai enervant este, ca a inceput sa apara tot mai des anunturi publicitare.

Avast Browser Cleanup disponibil pentru descarcare ca un utilitar gratuit

Utilitarul nostru gratuit permite eliminarea barilor enervante si restabilirea setarilor de cautare.

In ultimii doi ani Avast Browser Cleanup a identificat mai mult de 60 de milioane de add-onuri si extensii pentru browser, care, adesea, vin ca o completare cu alte aplicatii gratuite, cum ar fi player video, Java si actualizari Flash. Aceste bare de instrumente, de regula, ocupa spatiul orizontal sub bara de adrese din browser si pot contine butoane, pictograme si meniuri. Chiar daca browser-ul este reisntalat, barele de instrumente de multe ori raman, ceea ce este foarte asemanator cu comportamentul malware.

“Am intrat in deceniul barilor de instrumente nedorite – Google acum elimina barile de instrumente din magazinul Chrome. Avast detecteaza aceste bari de instrumente si ajuta la eleminarea barilor de instrumente nedorite, care sunt a doua amenintare a sigurantei utilizatorului, dupa programe spyware”, a declarat Vince Steckler, CEO al AVAST Software.

In timp ce add-onurile pentru browser nu sunt aplicatii periculoase, totusi pot intercepta sau modifica setarile de cautare a utilizatorului, care de multe ori poti fi eliminate foarte greu dupa instalare. Avast Browser Cleanup elimina aceste bare de instrumente nedorite din Google Chrome, Mozilla Firefox si Internet Explorer si permite utilizatorului sa restaureze setarile de cautare. Anterior disponibil ca o functie in Avast Free Antivirus, acum disponibil ca un nou utilitar gratuit.

Avast Browser Cleanup este compatibil cu cele mai recente versiuni a browserelor si ofera o gama diferita de pagini de start dupa resetarea la setarile implicite, si o detectare mult mai agresiva a mecanismelor de protectie eliminarii barilor de instrumente. In plus, Avast Browser Cleanup acum ruleaza in fundal, notificand utilizatorul in caz ca detecteaza bari de instrumente potential nedorite sau periculoase.

Ai instalat pe calculator un produs de securitate de la Avast, atunci ai deja Avast Browser Cleanup.

Avast Browser Cleanup este inclus in toate versiunile antivirusului Avast, inclusiv in versiunea gratuita Avast Free Antivirus.

Ai alt antivirus? Intotdeauna poti separat descarca utilitarul Avast Browser Cleanup.

Avast Browser Cleanup disponibil pentru descarcare ca un utilitar gratuit
5 (100%) 3 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *