AV-Comparatives: Care este cel mai bun antivirus pentru Mac


Utilizatorii de Mac au putut sa auda: “Eu nu am nevoie de antivirus – am Apple”. Este total gresit. Amenintarile moderne, cum ar fi atacurile de tip phishing, nu depind de platforma. Astfel, antivirusii pentru Mac au fost analizate in raportul AV-Comparatives.

Laboratorul austriac de testare AV-Comparatives in mod regulat testeaza zeci de antivirusi pentru Windows. Specialistii laboratorului verifica daca fiecare antivirus poate detecta mii de amenintari din sute de programe malware, de asemenea efectueaza teste zilnic, folosind noi amenintari pentru a evolua protectia reala. Acum, binecunoscutul laborator a lansat primul raport despre antivirusi conceputi special pentru platforma Mac.

Potrivit raportului, ¨afirmatia, ca utilizatorii Apple sunt amenintati mai putin decat utilizatorii Windows, inca este corecta, dar totul ar putea sa se schimbe. Pana de curand cota mica de piata a computerelor Mac limita atentia infractorilor cibernetici. Acum computerele Mac devin mai populare, si aceasta situatie se schimba¨.

Raportul complet a antivirusilor pentru Mac

AV-Comparatives: Care este cel mai bun antivirus pentru Mac
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *