Ashampoo Anti-Virus 2014 lansat


Compania germana Ashampoo a anuntat lansarea celei mai recente versiuni Ashampoo Anti-Virus 2014 – antivirus cu functii complete, care combina tehnologiile Bitdefender si Emsisoft.
In plus fata de caracteristicile de baza – protectia in timp real, scanare la cerere, monitorizarea comportamentului, securitatea browser-ului, etc., – Ashampoo Anti-Virus 2014 ofera utilizatorilor un set de instrumente «bonus». Printre acestea stergerea in siguranta a fisierelor, vizualizarea straturilor Winsock, cautarea fluxurilor de date suspecte NTFS, verificarea fisierelor HOSTS si stergerea urmelor activitatii web in browsere populare.

Toate caracteristicile existente si noi antivirusului Ashampoo Anti-Virus 2014 sunt organizate intr-o interfata simpla si intuitiva. Butoane de mari dimensiuni ofera acces rapid la functiile principale. Utilizatorii pot in cateva clicuri de mouse sa porneasca scanarea, si una sau mai multe utilitare suplimentare. In plus, interfata permite sa schimbam stilul de design cu ajutorul temei Dark.

Performanta Ashampoo Anti-Virus 2014 a ramas la nivel mediu. Din pacate, dezvoltatorii n-au reusit sa scape antivurusul de alarme false.

Ashampoo Anti-Virus 2014 lansat
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *