Antivirus ZoneAlarm 13 a primit protectia cloud in versiunile platite


Compania Check Point a lansat linia actualizata a produselor de securitate – ZoneAlarm 13. Inovatia principala – protectia cloud in timp real.
Utilizatorii antivirusului gratuit ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall nu vor observa schimbari majore. A fost actualizat motorul antivirus (utilizeaza tehnologia Kaspersky) si bara de instrumente Privacy Toolbar, care acum are suport pentru cea mai recenta versiunea a browserului web Internet Explorer 11.

Protectia cloud in timp real

Schimbari semnificative sunt in versiunile platite. ZoneAlarm Extreme Security, ZoneAlarm Internet Security Suite si ZoneAlarm Antivirus & Firewall acum ofera protectie cloud in timp real pentru a raspunde mai rapid la amenintarile “zero day”, in timp ce noul modul Anti-Keylogger te va ajuta sa pastrezi datele confidentiale.

In ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 13 lipsesc toate functiile protectiei Premium, printre care protectia cloud in timp real, monitorizarea web pentru a bloca amenintarile online inainte de a ajunge pe calculator, verificarea fisierelor e-mail in timpul scanarii si scanarea fisierelor de pe unitatile de retea.

Instrument nou “Find My Laptop”

ZoneAlarm Extreme Security 13 – pachet maxim de securitate, care foloseste propria tehnologia de emulare si sandbox in cloud, permitand detectarea amenintarilor noi pe baza comportamenului lor. Noul instrument “Find My Laptop” poate gasi laptopul pierdut sau furat, bloca de la distanta, sau chiar recupera fisiere importante de la distanta.

Versiunea 13 include interfata imbunatatita, motor antivirus actualizat, monitorizarea web si componentele sistemului optimizate.

Antivirus ZoneAlarm 13 a primit protectia cloud in versiunile platite
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *