Antivirus Kaspersky – unul dintre cele mai bune in eliminarea virusilor 2


Conform rezultatelor efectuate de catre laboratorul independent de cercetare AV-Comparitives in octombrie 2012, noul antivirus Kaspersky a primit cel mai mare rating Advanced+.

In timpul testului, in care s-a analizat eficacitatea de eliminare a software-ului daunator de catre produse de protectie de la treisprezece producatori, solutia «Kaspersky Lab» a aratat rezultat foarte bun.

In conformitate cu normele de testare pentru eficienta de indepartare a software-ului daunator, produsele testate se instalau pe computere infectate. Unsprezece obiecte periculoase se alegeau la inamplare dintr-o baza de date. De asemenea, se adaugau trei obiecte care au participat in testul de anul trecut. Acest lucru a fost facut pentru a determina daca a crescut nivelul de tedectie in solutiile testate. Dupa instalarea fiecarui produs se pornea scanarea completa a computerului, si eliminarea programelor malware se realiza conform instructiunilor oferite pe ecranul antivirusului. Expertii laboratorului au incercat sa reproduca o situatie, in care un utilizator obisnuit incearca sa elimine un softare daunator. Dupa verificare computerul se repornea, apoi expertii analizau fiecare computer si analizau cantitatea software-ului daunator eliminat cu succes.

Noul antivirus Kaspersky a impartit primul loc cu Bitdefender Anti-Virus Plus 2013, acumuland 94 de puncte din 100. Produsul a eliminat cu succes 14 programe malware, dar in procesul de eliminare a celor mai dificile probe a avut unele dificultati, ceea ce a impiedicat antivirusului Kaspersky sa demonstreze 100% rezultat. Dupa indepartarea unui program daunator au ramas cateva fragmente – fisiere executabile, sectorul principal de incarcare, schimbari in registru. Inca o proba a fost eliminata cu disc-ul de salvare.

Premii in testarea AV-Comparatives Noiembrie 2012

«Conform AV-Comparatives, scopul principal al acestui test a fost de a demonstra ca produsele profesionale antivirus trebuie sa indeplineasca mai multe functii, si nu doar eliminarea fisierelor malware. Suntem incantati ca produsul nostru din nou a justificat asteptarile expertilor si a dovedit excelenta, primind cel mai mare scor in rezultatele testelor», – a declarat Oleg Ishanov, unul din sefii Laboratorului Kaspersky.

Antivirus Kaspersky – unul dintre cele mai bune in eliminarea virusilor
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Antivirus Kaspersky – unul dintre cele mai bune in eliminarea virusilor