Antivirus Avira 2014 este lansat


Compania Avira Operations a lansat versiunile finale antivirusului gratuit Avira Free Antivirus (2014), Avira Antivirus Suite (2014) si Avira Internet Security Suite (2014).
Avira a lansat o serie de produse noi: antivirus gratuit Avira Free Antivirus (2014), protectia de baza Avira Antivirus Suite (2014), si solutia integrata Avira Internet Security Suite (2014), Avira Family Protection Suite (2014) si Avira Ultimate Protection Suite (2014) – noua generatie software antivirus.

Aceste produse vor inlocui partial programele vechi sau vor completa gama existenta. Solutiile prezinta un set de diferite aplicatii, componente si servicii (antivirus pentru Windows, pentru Android, Backup online securizat, optimizarea sistemului, control parental, etc). La fel ca multi producatori, Avira a renuntat la numarului anului in numele produsului, eu in schimb, notez produsele cu 2014, pentru a deosebi versiunile intre ele.

Daca in trecut ai incercat produsele antivirus Avira, vei observa ca programele s-au schimbat in mod semnificativ. Vestea ce mai buna este ca utilizatoruii antivirusului gratuit Avira Free Antivirus nu vor mai vedea “observatia” publicitara, aparuta in fiecare zi pe tot ecranul, daca nu era instalata bara de instrumente Avira in browser-ul web.

O alta schimbare notabila este faptul ca firewall Avira a fost scos din solutii. Nu este o pierdere mare, in opinia mea – nu a fost destul de inteligent, ca la alti concurenti – cel putin utilizatorii de Windows 7 si 8 vor primi un anumit control al retelei cu o noua interfata pentru firewallul standard Windows.

Ca si inainte, exista optiuni pentru a extinde protectia de baza cu alte servicii si produse Avira, inclusiv Secure Backup (backup online, care ofera 5 GB spatiu de stocare gratis in cloud cu posibilitatea de extindere pana la 200 GB in versiunea Ultimate Protection Suite), aplicatia mobila Free Android Security (antivirus, anti-furt, protectia vietii private) si un set de instrumente pentru optimizarea sistemului System Speedup.

Antivirus Avira 2014 este lansat

Avira, de asemenea, a anuntat serviciu My Avira – client pentru Windows si panou web de control, care permite accesarea, vizualizarea si gestionarea produselor si serviciilor Avira pentru mai multe dispozitive. Prin folosirea mai multor solutii antivirus, aceasta caracteristica poate fi foarte utila. My Avira acum este in proces de testare si este disponibil doar prin invitatie.

Antivirus Avira 2014 este lansat
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *