Antivirus avast! 8.0 – caracteristici noi


Avast Software pe 28 februarie 2013 a prezentat noile versiuni a programelor antivirus, oferind caracteristici suplimentare, interfata noua si produs nou avast! Premier.

Daca utilizezi produse Avast, compania ti-a pregatit ceva nou. Joi (28 februarie anuli 2013) Avast Software a lansat versiunea 8 a software-ului antivirus, care include schimbari semnificative a interfetei cu utilizatorul, caracteristici noi si functii imbunatatite pentru versiuni platite si gratuite.

Preturile raman aceleasi, dar ofera reduceri la cumpararea licentei pentru mai mult de 1 PC sau pentru perioada mai mare de 1 an.

Noua interfata avast! este proiectata pentru utilizare mai usoara pe ecrane tactile, de asemenea indeplineste sarcini de baza mult mai repede. La deschiderea programului in loc de a vedea pagina de stare, noua versiune ofera butoane pentru sarcini comune si acces la componente, care arata starea generala de securitate.

Noul instrument Software Updater anunta pe utilizator despre actualizari disponibile pentru orice aplicatie instalata pe computer (inclusiv Java, Flash si Adobe Reader). Antivirus avast! Free pur si simplu instiinteaza despre aplicatii vechi, dar in Pro si Internet Security ai posibilitatea sa apesi butonul “Corecteaza”, cu care poti face actualizari. In avast! Premier nu va trebui sa-ti faci griji, il poti seta sa faca automat toate actualizarile.

avast! Browser Cleanup evalueaza plugin-urile instalate in bara de instrumente a browser-ului tau, indicand cele care au o reputatie proasta in randul utilizatorilor Avast, sau cele care folosesc tactici agresive pentru a controla setarile browser-ului. Browser Cleanup scaneaza plugin-urile pentru Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox si Google Chrome, aratand ratingul pentru fiecare.

Noua functie “Elimina datele” este disponibila doar in versiunea avast! Premier si permite eliminarea fisierelor, discurilor si partitiilor intregi. Astfel, in cazul in care computerul sau hard disck-ul este furat, sau vrei sa-l vinzi / donezi, fisierele nu vor putea fi recuperare, ca in cazul in care cand stergi un fisier in mod normal.

O alta caracteristica exclusiv pentru avast! Premier, noul instrument AccessAnywhere, care permite accesarea de la distanta de pe un computer pe alt computer, care ruleaza orice versiune de avast! 8 oriunde din lume. Aceata caracteristica permite utilizarea computerului de la distanta (similar cu Windows Remote Desktop), aceasta functie se configureaza si conecteaza mai usor, precum si permite transfer de fisiere intre computere.

Antivirus avast! 8.0 – caracteristici noi
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *