Agnitum a primit premiul VB100 pentru Outpost Security Suite Pro


Echipa Agnitum a primit premiul VB100, finalizand adaptarea tehnologiei de securitate dobandita anterior. Produsul Outpost Security Suite Pro, ver. 8.1, a revenit cu succes pe partea de sus a ratingului VB100 pentru prima data dupa perioada de tranzitie.

Agnitum a primit premiul VB100 pentru Outpost Security Suite ProExpertii in domenul securitatii PC de la compania Agnitum au anuntat ca au primit premiul VB100 pe platforma Windows 7. Produsul Outpost Security Suite Pro, ver. 8.1, a revenit cu succes pe primele locuri ratingului VB100 pentru prima data dupa perioada de tranzitie laboratorului de securitate.

Certificarea VirusBulletin pe Windows 7 este recunoasterea meritilor noului laborator Agnitum. In mai putin de un an echpa a implementat o adaptare eficienta a tehnologiei dobandite anterior, in conformitate cu standartele inalte in industrie.

Modulul antivirus produsului Outpost Security Suite a demonstrat inca o data usurinta de detectare a 100% de probe malware din lista WildList, fara nici o alarma falsa.

In testele din august 2013 au participat 49 de produse de la diferiti producatori. Outpost a demonstrat functionare stabila si a primit premiul «Solid» («de incredere»), lasand in urma 37 de produse concurente.

Mai multe informatii pe site-ul oficial.

Agnitum a primit premiul VB100 pentru Outpost Security Suite Pro
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *