Actualizarea AVAST 2014 R3 – compatibilitatea si stabilitatea imbunatatita


Este disponibila versiunea actualizata a programului antivirus AVAST 2014 R3 9.0.2016. Aceasta versiune nu are functii noi, este imbunatatita compatibilitatea si stabilitatea functionarii, precum si sunt facute modificari in arhitectura interna.
Compania Avast Software a lansat a treia actualizare pentru produsele sale de securitate:

avast! Free Antivirus 2014
avast! Pro Antivirus 2014
avast! Internet Security 2014
avast! Premier Antivirus 2014

Numarul versiunii curente 9.0.2016. Aceasta versiune nu include functii noi, dar este foarte importanta – s-a imbunatatit compatibilitatea si stabilitatea, precum si sunt implementate schimbari interne in arhitectura produsului.

Filtrare Streaming si Firewall

In primul rand, au fost corectate unele probleme asociate cu stabilitatea si compatibilitatea fluxului de filtrare. Potrivit producatorilor, acum navigarea pe Internet este mai confortabila de pe orice browser. Corectiile sunt implementate pe baza actualizarilor anterioare.

Arhitectura interna a componentelor ARA/ARC este imbunatatita, in timp ce firewall-ul ar trebui sa devina mult mai stabil, si a fost imbunatatita compatibilitatea sa cu alte aplicatii de retea.

Actualizarea programelor si curatarea browserului

Instrumentul Software Update pentru a actualiza aplicatii vechi, instalate pe sistem, este oferit cu noul expert de instalare, care acum permite descarcarea si instalarea mai multor actualizari in acelasi timp.

Componenta “Clearing browser” in AVAST 2014 R3 detecteaza si elimina mai bine bare de instrumente potential nedorite, care blocheaza incercarile de a le opri si elimina. Si in cele din urma, GrimeFighter acum suporta 12 limbi suplimentare si include panou suplimentar pentru control mai bun asupra problemelor de optimizare.

Versiunile recente pot fi descarcate pe site-ul nostru AntivirusFree.ro. Utilizatorii actuali a programelor antivirus Avast vor primi actualizari in mod automat.

Actualizarea AVAST 2014 R3 – compatibilitatea si stabilitatea imbunatatita
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *