Windows 10 gratuit dupa incheierea campaniei oficiale de upgrade 3


Noul sistem de operare Windows 10 este oferit gratuit pentru clientii care utilizeaza tehnologiile de asistare. Upgrade-ul gratui este disponibil pentru utilizatorii Windows 7 si 8.1
Microsoft a incheiat oferta de upgrade gratuit la Window 10 pentru utilizatorii Windows 7 si 8.1 in data de 29 iulie acestui an, astfel utilizatorii n-ar trebui sa aiba o posibilitate pentru a obtine noul sistem de operare fara a achita licenta.

Windows 10 gratuit si dupa incheierea campaniei oficiale de upgrade

Cu toate acestea, acum este disponibila o modalitate pentru efectuarea upgrade-ului gratuit. Aceasta modalitate se pare ca nu contine nici o restrictie.

Windows 10 poate fi instalat absolut gratuit pentru utilizatorii care utilizeaza tehnologii de asistare, dar cel mai interesant este faptul ca compania nu verifica utilizarea acestor functii. Ca urmare, orice utilizator poate face upgrade la Windows 10 fara achitarea licentei. Astfel, Microsoft a gasit o modalitate de a finaliza campania de promovare si in acelasi timp ofera in continuare gratuit sistemul.

Pentru publicul general, oferta de upgrade gratuit pentru Windows 10 se încheie pe 29 iulie. Însă, dacă utilizați tehnologii de asistare, puteți beneficia de oferta de upgrade gratuit chiar și după ce termenul limită pentru publicul general expiră, deoarece Microsoft continuă eforturile de îmbunătățire a experienței Windows 10 pentru persoanele care utilizează aceste tehnologii.

Un proces simplu de upgrade

Apasa butonul “FACETI UPGRADE ACUM” pe pagina de la acest link, se va descarca un fisier executabil, necesar pentru inceperea procesului de descarcare a fisierelor si pregatirea calculatorului pentru upgrade gratuit.

Windows 10 gratuit si dupa incheierea campaniei oficiale de upgrade

Astfel, Windows 10 nu este disponibil pentru upgrade gratuit pentru Windows 7 si 8.1, dar poate fi instalat gratuit pentru utilizatoriii care utilizeaza tehnologii de asistare. S-ar putea ca in viitor aceasta propunere sa fie limitata in timp, dar in acest moment nu se mentioneaza.

Windows 10 gratuit dupa incheierea campaniei oficiale de upgrade
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Windows 10 gratuit dupa incheierea campaniei oficiale de upgrade