Steganos Privacy Suite 17 – licenta gratuita


Obtine gratuit licenta Steganos Privacy Suite 17. Reprezinta un set de instrumente pentru protectia completa a datelor de pe calculator si Internet utilizand tehnici criptografice si steganografice.
Steganos Privacy Suite – set de instrumente pentru protectia completa a datelor de pe PC si Internet utilizand tehnici criptografice si steganografice (metoda de criptare a datelor, care ascunde faptul de criptare).

Steganos Privacy Suite 17 - licenta gratuita

Programul permite criptarea datelor, pastrandu-le pe discul criptat virtual (criptarea datelor are loc la o rata de – 1 Gb/s); ascunde informatia in fisiere audio si grafice pastrand functionalitatea lor completa (imaginea poate fi vazuta, melodia poate fi ascultata); comunica pe e-mail intr-o forma criptata; bloca calculatorul; elimina fisiere, fara a lasa cea mai mica sansa de recuperare, etc.

Programul este echipat cu un mecanism de protectie, care previne pierderea informatiilor, cum ar fi caderea tensiunii electrice, etc.

Licenta gratuita Steganos Privacy Suite

Pentru a obtine licenta gratuita Steganos Privacy Suite urmeaza pasii:

1. Acceseaza pagina cu promotii.

2. Introdu adresa e-mail si apasa butonul “Request Serialnumber”.

Nota! Debifeaza campul “I would like to receive the Steganos Newsletter in the future”, daca nu vrei sa primesti pe mail stirile companiei Steganos.

3. Licenta (Seriennummer) vei primi pe adresa e-mail specificata.

4. Descarca Steganos Privacy Suite 17 (61,9 MB). Instaleaza programul si activeaza licenta primita, selectand “I have a serial number” in timpul instalarii.

Sisteme de operare suportate: Windows 10 / 8.1 / 7 32|64-bit

Termenii promotiei

  • Este o licenta pe viata pentru 1 PC doar pentru utilizarea privata (personala).
  • Nu sunt disponibile actualizarile gratuite la noile versiuni.
  • Nu are suport tehnic gratuit.
Steganos Privacy Suite 17 – licenta gratuita
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *