FreeOffice 2018: alternativa gratuita la Microsoft Office 2


SoftMaker FreeOffice 2018 pentru Windows si Linux, precum si FreeOffice Mobile pentru Android – suite de birou gratuite pentru utilizarea privata si comerciala. Incercand o singura data, iti vei da seama, ca este cea mai buna alternativa la Microsoft Office.

FreeOffice 2018 este creat pe baza SoftMaker Office 2018, suita de birou de la SoftMaker. Astfel, acesta contine numeroase imbunatatiri, care SoftMaker a introdus in versiunea comerciala.

FreeOffice pentru Windows si Linux

FreeOffice pentru Windows si Linux include programe TextMaker, PlanMaker si Presentations, cu ajutorul caror poti nu dor deschide, dar si salva documente in formate de fisiere Microsoft DOCX, XLSX si PPTX. Partejeaza documente cu utilizatorii Microsoft Office fara a le exporta mai intai.

FreeOffice Mobile pentru Android

FreeOffice Mobile pentru Android include aplicatii TextMaker Mobile, PlanMaker Mobile si Presentations Mobile, care permit redactarea si salvarea tuturor fisierelor Microsoft Word, Microsoft Excel si Microsoft PowerPoint, precum si multe alte tipuri de documente (OpenDocument, OpenOffice, LibreOffice, RTF, HTML, foi de tip text, Pocket Word, etc.)

Descarca FreeOffice 2018

Pentru descarcare trebuie sa specifici adresa e-mail, pe care va fi trimisa cheia personala de produs.

FreeOffice 2018: alternativa gratuita la Microsoft Office
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “FreeOffice 2018: alternativa gratuita la Microsoft Office