FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office 2


SoftMaker FreeOffice pentru Windows, Linux si Android este gratuit pentru utilizarea personala si comerciala. Incercand aplicatia o singura data, iti vei da seama, ca este cea mai buna alternativa gratuita la Microsoft Office.

Windows si Linux: FreeOffice

FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office

FreeOffie contine un set complet de aplicatii de birou, constand din editorul de text, aplicatia pentru a lucra cu foi de calcul si programe pentru crearea prezentarilor – toate compatibile cu Microsoft Office.

FreeOffice deschide documente Word in formate DOC si DOCX, foi de calcul Excel in formate XLS si XLSX si prezentari PowerPoint in formate PPT si PPTX fara nici o pierdere.

Cerinte de sistem: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Windows XP sau orice Linux pentru PC (versiunea pe 32 sau 64 de biti).

Smartphone Android: FreeOffice Mobile

FreeOffice Mobile este singura suita de birou pentru smartphone-uri Android, care afiseaza documentele la fel, cum sunt afisate pe calculator. Acum poti descarca gratuit FreeOffice Mobile.

Suita nu doar citeste si deschide vechiul format Microsoft DOC XLS, PPT, dar si ofera compatibilitate perfecta cu formate moderne DOCS, XLSX si PPTX Microsoft Office de la versiunea 2007 pana la 2016.

FreeOffice Mobile este simplu in utilizare si ofera o interfata optimizata pentru smartphone-uri Android. Acesta contine functii care pot fi gasite doar in suite de birou pentru desktop.

Cerinte de sistem: Android 2.3+

Tableta Android: SoftMaker Office HD Basic

SoftMaker Office HD Basic – este o suita de birou pentru tablete Android, care ofera compatibilitate completa cu formate de fisiere Microsoft Office.

Suita nu doar lucreaza perfect cu vechile formate Microsoft DOC, XLS si PPT, dar si citeste si salveaza fara probleme fisiere in formate actuale DOCS, XLSX si PPTX Microsoft Office de la versiunea 2007 pana la 2016.

In ziua de astazi SoftMaker Office HD Basic ofera cel mai complet set de functii dintre toate suitele gratuite de birou pentru Android. Cu alte cuvinte, ofera o multime de functii profesionale, care anterior au fost disponibile doar in suite de birou pentru desktop!

Cerinte de sistem: Android 4.0+

Obtine SoftMaker FreeOffice

FreeOffice pentru Windows, Linux si Android poate fi descrcat de pe site-ul oficial. Este gratuit pentru utilizarea personala si comerciala.

FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office