F-Secure SAFE – gratuit 1 an pentru 5 dispozitive 1


Obtine protectia completa F-Secure SAFE gratuit pentru 1 an. Solutie de securitate pentru desktop-uri, laptop-uri, smartphone-uri si tablete ce utilizeaza sisteme de operare Microsoft Windows, MacOS X, iOS si Android.

F-Secure SAFE – instrument de securitate de la F-Secure pentru utilizatorii de calculatoare si dispozitive mobile. Acesta cuprinde toata tehnologia premiata F-Secure intr-un singur mediu de securitate, care acopera toate dispozitivele. Acum viata online intregii familii poate fi protejata cu un singur serviciu F-Secure SAFE.

F-Secure SAFE asigura securiatatea calculatoarelor Windows si Mac, smartphone-uri si tablete in timpul navigarii pe Internet. Protejeaza toate dispozitivele de programe malware, atacuri din retea si furtul de identitate. Functia “Control parental” protejeaza copiii: doar tu poti seta, ce vad si ce nu vad copiii tai cand navigheaza pe Internet. In cazul pierderii sau furtului smartphone-ului sau tabletei F-Secure SAFE te va ajuta sa-l gasesti. Cu acest servicui poti asigura securitate operatiunilor bancare, achizitiilor si navigarii pe Internet. Indiferent de tipul dispozitivului esti protejat de F-Secure SAFE.

F-Secure SAFE – gratuit 1 an pentru 5 dispozitive

Pentru a obtine F-Secure SAFE gratuit 1 an pentru 5 dispozitive urmeaza acesti pasi:

Nota

Pentru a obtine licenta trebuie sa folosesti VPN cu adresa IP din Marea Britanie. De exemplu, poti utiliza pluginul gratuit Browsec VPN, alegand pentru conecrare Marea Britanie.

  1. Acceseaza pagina cu promotii (in limba engleza).
  2. Inregistreaza-te prin completarea formularului – introdu numele, prenumele, adresa e-mail si seteaza o parola. Apasa butonul “Create account” pentru a crea un cont.
  3. Confirma inregistrarea accesand link-ul din mesajul primit pe e-mail.
  4. Selecteaza “Add device” pentru a instala protectia pentru 5 dispozitive, inclusiv PC cu Windows 7 si versiuni ulterioare, macOS, dispozitive mobile Android, iPhone si iPad.

Termenii promotiei

  • Licenta gratuita 1 an pentru 5 dispozitive, doar pentru utilizarea privata (personala).
  • Perioada de valabilitate a licentei incepe cu inregistrarea contului nou.
  • Actualizari gratuite pe perioada de valabilitate a licentei.
  • Nu se ofera asistenta tehnica gratuita.
F-Secure SAFE – gratuit 1 an pentru 5 dispozitive
4 (80%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “F-Secure SAFE – gratuit 1 an pentru 5 dispozitive