Ashampoo WinOptimizer 2017 – licenta gratuita 1


Obtine gratuit licenta Ashampoo WinOptimizer 2017. Programul este un set de instrumente pentru un sistem Windows mai rapid si mai stabil.
Ashampoo WinOptimizer 2017 – o alegere excelenta pentru a curata sistemul de gunoi. Diferite module puternice te vor ajuta sa corectezi erorile si vor imbunatati performanta Windows.

Ashampoo WinOptimizer 2017 - licenta gratuita

Ashampoo WinOptimizer 2017- este o optimizare eficienta a Windows, corectarea erorilor si mentinerea performantei sistemului. Diferite module permit utilizatorului sa personalizeze, analizeze si optimizeze sistemul Windows. Optimizarea intr-un click este una dintre caracteristicile preferate a utilizatorilor, care elimina gunoiul de pe discuri, corecteaza link-urile deteriorare si elimina cookie-urile nedorite si istoricul browser-ului. Cu toate ca confidentialitatea nu se opreste aici – utilizatorii pot modifica diferite setari telemetrice Windows, pentru a tine sub control «apelurile acasa». Analiza sistemului incorporata ofera informatii detaliate despre distribuirea fisierelor, precum si despre eventuale erori.

Pentru o performanta maxima, Ashampoo WinOptimizer 2017 monitorizeaza serviciile si elementele din pornire automata (autostart) pentru a elibera memoria si procesorul pentru procese mult mai importante. Modulul avansat pentru optimizare ofera acces la sute de parametri de sistem, care sunt asociate cu performanta si inerfata sistemului. Mai adauga si instrumentul pentru defragmentare si posibilitatea de a elimina definitiv fisiere, si vei obtine un pachet complet pentru optimizarea Windows. Versiunea 2017 include modulul Win10 Privacy Control pentru protectia suplimentara confidentialitatii in Windows 10, care dezactiveaza parametrii telemetrice nesolicitate si functiile de urmarire. Toate modulele de curatare sunt actualizate si compatibile cu Microsoft Edge.

Caracteristici principale Ashampoo WinOptimizer 2017

  • Optimizarea intr-un click pentru curatarea si optimizarea sistemului Windows
  • Eliminarea in conditii de siguranta urmelor de pe Internet, fisierelor inutile si intrarilor de registru invechite
  • Win10 Privacy Control pentru optimizarea protectiei confidentialitatii tale in Windows 10
  • Ajustari pentru Windows
  • Control deplin asupra programelor si serviciilor care pornesc automat
  • Analiza eficienta a sistemului

Licenta gratuita Ashampoo WinOptimizer 2017

Pentru a obtine licenta gratuita:

1. Descarca Ashampoo WinOptimizer 2017 (21.0 MB, Windows 10/8.1/8/7) si porneste instalarea.

2. In timpul instalarii programului activeaza versiunea completa utilizand urmatoarea cheie de licenta (necesita inregistrare pe site-ul Ashampoo):

Ashampoo WinOptimizer 2017 - licenta gratuita

Obtine licenta gratuita

Termenii promotiei

  • Este o licenta pe viate pentru 1 PC doar pentru utilizarea privata.
  • Nu are actualizari gratuite la versiuni noi.
  • Nu are suport tehnic gratuit.
  • Dupa obtinerea licentei poti reinstala programul. Pentru a face acest lucru salveaza datele de licenta si distributia.
Ashampoo WinOptimizer 2017 – licenta gratuita
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Ashampoo WinOptimizer 2017 – licenta gratuita