VIPRE Internet Security 2016


VIPRE Internet Security 2016 include toate functiile VIPRE Antivirus, precum si firewall pentru a proteja impotriva amenintarilor interne si externe de pe Internet, antispam, filtru web pentru protectia impotriva site-urilor infectate si Easy Update pentru a proteja impotriva vulnerabilitatilor din sistemul de operare Windows.

VIPRE Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
ThreatTrack Security
Versiunea de proba 30 zile
6.3 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
08/10/2015

Red Download Button

Descrierea programului

VIPRE Internet Security 2016 – antivirus complet, premiat in testele independente, include firewall, antispam, filtru web, componenta VIPRE Easy Update pentru protectia completa impotriva programelor malware si amenintari de pe Internet.

Motorul antivirus VIPRE combina antivirus, antispyware, antirootkit si tehnologii proactive.

Componente suplimentare in suita Internet Security: firewall pentru protectia impotriva amenintarilor interne si externe, antispam pentru filtrarea corespondentei e-mail, blocarea spamului; protectia web filtreaza site-urile web vizitate si blocheaza resursele periculoase, componenta VIPRE Easy Update mentine starea actuala a aplicatiilor instalate si sistemului de operare Windows, verificand disponibilitatea celor mai recente actualizari, instalandu-le, si protejand de vulnerabilitatile potentiale.

Caracteristici principale VIPRE Internet Security 2016

Antivirus si antispyware
• Motor antivirus VIPRE cu antispyware si tehnologii imbunatatite antirootkit. Antivirus si antispyware VIPRE combina detectarea tuturor tipurilor de malware intr-un singur sistem puternic.

Protectia in timp real
• Active Protection (AP) – detecteaza programe malware in timp real. AP ruleaza in fundal, cand utilizatorul lucreaza sau viziteaza site-uri pe Internet, monitorizeaza fisierele executate, fara a incetini sistemul.

Antivirus pentru e-mail
• Protectia corespondentei e-mail de atasamente malware.

Scaner dispozitivelor conectate
• VIPRE include scaner dispozitivelor conectate la calculator, care verifica automat mediile de stocare USB si alte dispozitive pentru prezenta fisierelor malware.

Firewall
• VIPRE Internet Security contine firewall pentru a proteja impotriva traficului web malware. Utilizatorii experimentati pot utiliza optiunile avansate pentru a configura firewall-ul pe baza preferintelor personale.

Sistem de detectie a intruziunilor
• Suita include sistem de detectie a intruziunilor (IDS) pentru a proteja impotriva hackerilor si amenintarilor online.

Protectia web impotriva amenintarilor online
• Protectia web filtreaza toate site-urile vizitate si blocheaza resursele malware si suspecte.

Protectia impotriva spam-ului
• Antispam permite filtrarea corespondentei e-mail pentru a proteja impotriva spam-ului.

Protectia impotriva vulnerabilitatilor
• VIPRE Easy Update protejeaza impotriva programelor malware, care folosesc vulnerabilitatile aplicatiilor si sistemului de operare Windows. In timp ce producatorii lanseaza actualizari de securitate pentru produsele sale, VIPRE Easy Update primeste aceste actualizari si le aplica in mod automat pe calculator.

Ce aduce nou

Nou in VIPRE Internet Security 2016

Suport pentru Windows 10

  • VIPRE Internet Security a primit o interfata noua cu suport pentru centru de securitate in Windows 10 pentru indicarea mai transparenta a starii actuale de securitate;
  • Microsoft a introdus un sistem, prin care vechile versiuni a produsului vor fi eliminate in timpul actualizarii pana la versiunea corespunzatoare pentru Windows 10. Aceasta versiune VIPRE a fost testata si confirmata compatibilitatea cu noul sistem de operare este confirmata.
VIPRE Internet Security 2016
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *