VIPRE Antivirus 2016


VIPRE Antivirus 2016 – antivirus rapid si usor, antispyware si antirootkit cu suport pentru Windows 10. Protectia in timp real blocheaza toate tipurile de malware, fara a incetini performanta sistemului.

VIPRE Antivirus Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
ThreatTrack Security
Versiunea de proba 30 zile
6.3 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
08/10/2015

Red Download Button

Descrierea programului

VIPRE Antivirus 2016 protejeaza calculatorul de virusi, spyware si rootkit cu ajutorul tehnologiilor puternice pentru detectarea si eliminarea malware.

In aceasi timp, ofera performanta ridicata fara a incetini performanta sistemului in timpul securitatii. Motorul antivirus VIPRE (Virus Intrusion Protection Remediation Engine) combina antivirus, antispyware, antirootkit si tehnologii proactive intr-un singur produs bine integrat.

Caracteristici principale VIPRE Antivirus 2016

Antivirus si antispyware
• Motor antivirus VIPRE cu antispyware si tehnologii imbunatatite antirootkit. Antivirus si antispyware VIPRE combina detectarea tuturor tipurilor de malware intr-un singur sistem puternic.

Protectia impotriva rootkit
• Tehnologia avansata impotriva rootkit detecteaza si dezactiveaza procesele malware ascunse, amenintari, module, servicii, fisiere, fluxuri de date alternative (ADS) si chei de registru in sistemul utilizatorului.

Protectia in timp real
• Active Protection (AP) – detecteaza programe malware in timp real. AP ruleaza in fundal, cand utilizatorul lucreaza sau viziteaza site-uri pe Internet, monitorizeaza fisierele executate, fara a incetini sistemul. Monitorizarea amenintarilor in timp real cu tehnologia Active Protection blocheaza amenintarile cunoscute si necunoscute. Active Protection in VIPRE Antivirus ruleaza in nucleul sistemului de operare Windows, oprind virusii inainte ca acestea sa poata rula in sistemul utilizatorului.

Antivirus pentru e-mail
• Protectia corespondentei e-mail de atasamente malware. Protectia completa impotriva virusilor e-mail cu suport pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail, precum si pentru orice client de e-mail care utilizeaza protocoale POP3 si SMTP.

Scaner dispozitivelor conectate
• VIPRE include scaner dispozitivelor conectate la calculator, care verifica automat mediile de stocare USB si alte dispozitive pentru prezenta fisierelor malware.

Ce aduce nou

Nou in VIPRE Antivirus 2016

Suport pentru Windows 10

  • VIPRE Antivirus a primit o interfata noua cu suport pentru centru de securitate in Windows 10 pentru indicarea mai transparenta a starii actuale de securitate;
  • Microsoft a introdus un sistem, prin care vechile versiuni a produsului vor fi eliminate in timpul actualizarii pana la versiunea corespunzatoare pentru Windows 10. Aceasta versiune VIPRE a fost testata si confirmata compatibilitatea cu noul sistem de operare.
VIPRE Antivirus 2016
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *