TrustPort Total Protection


TrustPort Total Protection – protectia maximia impotriva programelor malware, amenintarilor online si furtului datelor confidentiale. Antivirus cu trei motoare AVG, Bitdefender si Trustport, control parental, firewall si protectia datelor.

TrustPort Total Protection Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
TrustPort
Versiunea de proba 30 zile
417 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
16/01/2017

Red Download Button

Descrierea programului

TrustPort Total Protection ofera protectie maxima impotriva malware, amenintitari online si acces neautorizat la documente si fisiere confidentiale.

Protejeaza calculatorul de virusi si programe spyware la toate nivelurile de autentificare. Toate mesajele de intrare in corespondenta e-mail si site-urile web sunt verificate pentru a detecta continut periculos sau nepotrivit, spam si phishing.

TrustPort Total Protection ofera protectie sigura datelor sensibile cu ajutorul instrumentelor de criptare sau stergerea definitiva a fisierelor personale, care nu mai sunt utilizate. Antivirusul utilizeaza tehnologia a doua motoare de detectie AVG si Bitdefender, ceea ce ofera nivel ridicat de detectie impotriva amenintarilor.

Caracteristici principale TrustPort Total Protection

Antivirus si antispyware
Programul antivirus foloseste scanarea traditionala si analiza euristica pentru a bloca toate programele malware, care pot ajunge in calculator de pe Internet sau medii de stocare externe (CD/DVD/USB). Doua motoare antivirus AVG si Bitdefender ofera nivel ridicat de detectie.

Firewall personal
Firewall-ul are scopul de a separa conexiuni legale si ilegale intre calculator si Internet. TrustPort Tota Protection permite in mod automat conexiunea la Internet a aplicatiilor utilizate frecvent. In cazul in care aplicatiile necunoscute sau suspecte incearca sa se conecteze la Internet, utilizatorul primeste notificarea de a permite sau bloca conexiunea.

Protectia dispozitivelor
Antivirus TrustPort ofera protectie la un nou nivel – ofera posibilitatea de a restrictiona accesul la dispozitive selectate din sistem, de exemplu, unitati flash sau hard disk extern. Se pot pune diferite reguli de acces personalizat pentru dispozitive. Aceasta caracteristica va fi utila clientilor corporativi.

Criptarea datelor si stergerea definitiva
Exista doua metode de criptare a fisierelor. Pentru backup de date se recomanda stocarea intr-o arhiva criptata, pentru securitatea informatiilor de zi cu zi se recomanda disc criptat. In plus, TrustPort Total Protection permite stergerea definitiva datelor personale, care nu mai sunt utilizate.

Disc de reparare a sistemului
In cazul unei deteriori a sistemului de catre infectii malware, TrustPort Total Protection permite crearea unui disc de recuperare a sistemului cu modul antivirus. Dupa incarcarea sistemului de operare de pe discul de recuperare se poate elimina malware-ul, care nu putea fi eliminat prin alte metode.

Sincronizarea datelor intre dispozitive
Modul TrustPort Portunes, care a fost proiectat pentru a proteja datele personale, cum ar fi informatii despre numere cardurilor de credit, numere conturilor bancare, nume de utilizator si parola, date de contact, inclusiv note personale. Toate datele sunt criptate, si fiecare pagina este protejata prin parola. Sincronizarea datelor cu dispozitive mobile sa face prin “cloud”. Aplicatia este compatibila cu platforme iPhone si Windows.

TrustPort Total Protection
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *