TrustPort Internet Security


TrustPort Internet Security – protectia calculatorului si datelor personale impotriva programelor malware si amenintarilor din retea. Detecteaza virusi si aplicatii spyware, previne incercarile hackerior de a accesa calculatorul.

TrustPort Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
TrustPort
Versiunea de proba (30 zile)
397 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
16/01/2017

Red Download Button

Descrierea programului

TrustPort Internet Security detecteaza virusi si programe spyware pe toate nivelurile de logare din sistem, precum si previne incercarile hackerilor de a accesa calculator si informatiile importante.

Protectia antivirus permite nu doar monitorizarea fisierelor accesate, dar si scanarea fisierelor primite prin e-mail sau descarcate pe Internet.

De asemenea, contine modulul TrustPort Portunes pentru depozitarea comuna si simultana a datelor confidentiale de pe calculator si dispozitiv mobil.

Componente principale TrustPort Internet Security

• Antivirus pentru fisiere
• Inspector pentru aplicatii
• Antivirus pentru Web
• Antivirus USB-portabil
• Protectia e-mail
• Anti-spyware
• Control parental
• Firewall personal
• Disc de recuperare
• Sincronizarea datelor online

Caracteristici principale TrustPort Internet Security

Sistem de protectie pentru fisiere
Monitorizeaza fisiere deschise si previne rularea programelor malware. La intervale programate antivirusul verifica intregul disc. Utilizand doua motoare antivirus AVG si Bitdefender, posibilitatile TrustPort Internet Security sunt printre cele mai bune dintre solutiile antivirus.

Protectia online
Paginile web sunt printre cele mai raspandite surse de infectii, astfel antivirusul scaneaza toate fisierele, cand acestea se incarca de pe Internet. Poate identifica in mod automat fluxul de date, cum ar fi audio si video, care nu au nevoie de scanare.

Protectia e-mail
Corespondenta e-mail se verifica pentru atasamente malware si spam. Este integrat cu Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Outlook Express, Windows Mail si The Bat. De asemenea, exista posibilitatea de a verifica toate mesajele primite de la orice client ales.

Firewall personal
TrustPort Internet Security monitorizeaza toate comunicatiile intre calculator si retele externe. Firewall-ul detecteaza automat aplicatiile de incredere si ii permite sa utilizeze conexiunea la Internet. Aplicatiile susptecte sau necunoscute vor fi blocate sau, in unele cazuri, se va cere permisiunea de a permite sau bloca aplicatia.

Control parental
Aplicatia distinge cateva categorii de continut web nedorit, cum ar fi site-uri porno sau site-uri cu jocuri de noroc. Aceste resurse pot fi blocate pentru a proteja copiii de continut nepotrivit. Utilizatorii individuali pot crea propriul profil pentru a bloca anumite categorii.

Antivirus portabil
TrustPort Internet Security ofera posibilitatea de a crea versiunea portbabila a antivirusului pe un dispozitiv de stocare USB. Datele, stocate pe dispozitivul USB vor fi protejate, in acelasi timp, utilizatorul va avea posibilitatea de a testa in orice moment calculatorul cu ajutorul dispozitivului USB.

TrustPort Internet Security
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *