TrustPort Antivirus


TrustPort Antivirus – protectia de baza impotriva programelor malware. Utilizand trei motorare de protectie AVG, Bitdefender si Trustport, precum si analiza euristica permite blocarea tuturor amenintarilor cunoscute si necunoscute.

TrustPort Antivirus Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
TrustPort
Versiunea de proba (30 zile)
360 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
16/01/2017

Red Download Button

Descrierea programului

TrustPort Antivirus – ofera protectie de baza impotriva tuturor tipurilor de amenintari pentru PC.

Antivirusul este actualizat automat in mod regulat, astfel poate in orice moment sa opreasca activitatea virusilor noi, viermi, troieni si altor tipuri de programe periculoase. Analiza euristica detecteaza amenintarile necunoscute, care nu au fost definite in totalitate.

Caracteristici principale TrustPort Antivirus

Protectia antivirus la accesare
Orice program pornit si orice fisier deschis sunt verificate. In functie de setari, fisiere infectate sunt restaurate, redenumite, trimise in carantina sau sterse.

Disc de recuperare
In caz de infectare puternica, TrustPort Antivirus permite crearea unui disc bootabil pentru a restaura sistemul. Dupa incarcarea sistemului de operare de pe discul de boot, vei putea curata sistemul de infectii malware.

Doua motoare de detectie AVG si Bitdefender
Datorita utilizarii a doua scanere de detectie AVG si Bitdefender, antivirus TrustPort poate demonstra rate ridicate de detectie. Practic poate detecta si elimina orice amenintare malware.

Modul pentru jocuri
Utilizatoru poate viziona filme, asculta muzica, juca jocuri pe calculator fara ferestre pop-up enervante. Acest modul este util pentru cei, care nu vor sa fie deranjati cu rapoarte despre amenintari potentiale. Calculatorul, in modul de jocuri, este complet protejat, chiar daca utilizatorul nu a fost anuntat despre actualizari sau amenintarea detectata.

Autoprotectie
Fisiere de sitem sunt protejate de orice incercare de modificare de catre aplicatii nesigure. Astfel, aplicatia periculoasa nu poate trece de protectia antivirusului.

TrustPort Antivirus
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *