Outpost Security Suite PRO


Outpost Security Suite PRO – suita de securitate cu cele mai noi tehnologii pentru protectia completa a calculatorlui. Inlcude antivirus si anti-spyware, firewall si sistem Anti-Leak.

Outpost Security Suite PRO Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Agnitum Ltd
Trial (30 zile)
227.3 MB / 241.1 MB (x64)
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / 2012-2003 x86|64
Engleza
2/27/2015

Red Download Button

Descrierea programului

Outpost Security Suite PRO permite protejarea deplina calculatorului si informatiilor importante folosind tehnologii proactive de protectie.

Acesta este un instrument de securitate eficient, bazat pe comportament si metode de detectare pe baza semnaturii. Este simplu in utilizare, datorita tehnologiei, care ajuta utilizatorul se ia o decizie cand gaseste o aplicatie necunoscuta sau suspecta pe calculator.

Protectia completa pentru PC cu nivel ridicat de performanta. Combinatia de firewall personal, antivirus, anti-spyware si cele mai noi tehnologii de protectie permit protejarea PC-ului impotriva tuturor tipurilor de amenintari de pe Internet si programelor malware.

Componente principale Outpost Security Suite PRO

Firewall personal multifunctional
Protectia tuturor tipurilor de conexiuni (Ethernet, Wi-Fi, DSL, cablu, wireless si deal-up), protectia conexiunilor de retea impotriva accesului neautorizat si atacurilor hackerilor, control si monitorizarea activitatii de retea.

Antivirus si Anti-Spyware
Protectie in timp real impotriva tuturor tipurilor de malware: virusi, troieni, viermi, spyware, rootkits, etc

Protectia proactiva
Protectia proactiva impotriva amenintarilor necunoscute. Urmarirea, analiza si blocarea operatiunilor suspecte si necunoscute, prevenirea scurgerilor de date.

Modul «Control Web»
Outpost Security Suite protejeaza impotriva site-urilor infectate sau suspecte, furtul de identitate si publicitate. Securitate sporita pentru retea si achizitii online.

Anti-Spam
Stergerea automata a mesajelor nedorite – spam.

Outpost Security Suite PRO
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *