Emsisoft Internet Security


Emsisoft Internet Security – antivirus si firewall cu doua motoare de detectie, unul de la Emsisoft si unul de la Bitdefender. Include protectia web impotriva amenintarilor cunoscute si firewall actualizat.

Emsisoft Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Emsisoft Ltd
Versiunea de proba (30 zile)
165.6 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
1/19/2015

Red Download Button

Descrierea programului

Emsisoft Internet Security – suita completa de securitate “antivirus + firewall”, contine posibilitatile Emsisoft Anti-Malware si firewall actualizat.

Comparativ cu firewall-ul Online Armor, in Emsisoft Internet Security firewall-ul are suport complet pentru IPv6, reguli de filtrare diferentiale pentru pachete, performanta mai buna, precum si suport complet pentru Unicode.

De la Emsisoft Anti-Malware a primit doua motoare de detectie, unul de la Emsisoft si unul de la Bitdefender, precum si baza de date in cloud Emsisoft Anti-Malware Network. Componenta Application Control este responsabila pentru protectia proactiva (HIPS), protectia web blocheaza resursele cunoscute de tip phishing si malware.

Versiunea Internet Security contine toate nivelurile de protectie – antivirus, baza de date in Cloud, HIPS, protectia web si firewall – pentru a proteja calculatorul si informatiile personale de orice tip de amenintare de pe Internet.

Caracteristici principale Emsisoft Internet Security

Protectia antivirus

• Protectia completa impotriva virusilor, spyware, rootkit-uri si alte amenintari periculoase.
• Protectia in timp real cu doua motoare de detectie – antivirus Bitdefender si antispyware Emsisoft.
• Integrarea cu Emsisoft Anti-Malware Network – verifica aplicatiile, utilizand baza de date din Cloud, pentru a identifica mai eficient amenintarile si pentru a reduce numarul alarmelor false.

Protectia proactiva

• Monitorizarea programelor in timp real (HIPS) – prevenirea infectiei cu amenintari noi si necunoscute.

Protectia web

• Protectia web – blocheaza resurse periculoase si de tip phishing pentru a asigura securitatea pe Internet indiferent de browser folosit.

Firewall

• Monitorizeaza activitatea in retea. Noul kernel are suport complet pentru IPv6, reguli de filtrare a pachetelor mult mai diferentiale, performanta mai buna, precum si suport pentru Unicode.

Emsisoft Internet Security
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *