Dr.Web Security Space


Dr.Web Security Space – protectia completa impotriva tuturor tipurilor de amenintari de pe Internet: antivirus pentru fisiere si e-mail, protectia proactiva, antispam, web-antivirus SpIDer Gate si control parental cu tehnologii in cloud Dr.Web Cloud, firewall Dr.Web.

Dr.Web Security Space Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Doctor Web
Versiunea de proba 30 zile
364 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
02/11/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Dr.Web Security Space ofera protectie completa impotriva amenintarilor online.

Include antivirus, antispyware, antirootkit, protectia proactiva, antispam, web-antivirus in cloud si control parental cu protectie suplimentara impotriva atacurilor din retea, datorita firewall-ului integrat Dr.Web Firewall.

Antivirus Dr.Web de asemenea include antirootkit cu verificarea in fundal, protectia proactiva avansata, verificarea link-urilor in cloud, control parental imbunatatit si un singur punct de administrare a configuratiei.

Componente principale Dr.Web Security Space

• Scaner Dr.Web pentru Windows – scaner antivirus cu interfata grafica, care ruleaza la cererea utilizatoruli sau programat.

• Antirootkit Dr.Web (Anti-rootkit API, arkapi) – scanare in fundal pentru rootkit-uri si noul arkapi. Implementat subsistemul de scanare in fundal si neutralizarea amenintarilor active.

• Protectia proactiva – protectia proactiva Dr.Web Security Space imbunatatita impotriva infectarii prin blocarea automata a modificarilor obiectelor critice Windows.

• SpIDer Guard – paznic de securitate, care mereu se afla in memoria principala, verificand fisiere si memoria «din mers», precum si detectand activitati malware.

• SpIDer Mail – paznic de securitate pentru e-mail, care intercepteaza apelurile tuturor clientilor de e-mail pe protocoale POP3/SMTP/IMAP4/NNTP, detecteaza si elimina virusi pentru e-mail. De asemenea, poate scana corespondenta e-mail pentru spam cu ajutorul Antispam Dr.Web.

• SpIDer Gate – paznic de securitate pentru HTTP. La setarea implicita SplDer Gate automat verifica traficul HTTP de intrare si iesire, si blocheaza trimiterea obiectelor, care contin virusi si alte programe periculoase.

• Control parental – restrictioneaza accesul utilizatoruli la resurse locale (pe calculator) si online.

Dr.Web Security Space include posibilitatea de a limita timpul utiizatorului petrecut pe Internet si pe calculator, suport pentru conturi Windows, controlul accesului la dispozitive externe (dispozitive USB, tastatura, placa de retea, porturi COM/LPT, etc.) in modul de blocare completa sau notificarea utilizatorului cand se acceseaza dispozitivul.

• Dr.Web Cloud – in cadrul controlului parental si SplDer Gate exista posibilitatea de a verifica link-urile URL pe serverele companie «Doctor Web».

• Dr.Web Firewall – firewall personal, conceput pentru protejarea calculatorului imporiva accesului neautorizat si prevenirea scurgerii informatiilor importante in retea.

• Modul de actualizare, care permite utilizatorilor intregistrati sa primeasca actualizari bazelor de date de virusi; utilizatorilor neinregitrati se ofera posibilitatea de a se inregistra sau de a primi cheia demo.

• SpIDer Agent – modul, cu ajutorul carui se realizeaza setarea si administrarea componentelor Dr.Web Security Space Pro.

• Reteaua de securitate – permite administrarea antivirusilor Dr.Web, instalate pe calculatoare din cadrul unei retele locale – fara a instala Centrul de control Dr.Web.

Dr.Web Security Space
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *