BullGuard Internet Security 2018


BullGuard Internet Security include antivirus cu tehnologia comportamentala de detectare a amenintarilor, firewall si functii: control parental, optimizarea sistemului si backup.

BullGuard Internet Security 2014 Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
BullGuard
Versiunea de proba 90 zile (Windows) / 60 zile (Mac) / 15 zile (Android)
328 KB (instalare online)
Windows / Mac OS / Android
Engleza
29/09/2017

Red Download Button

Descrierea programului

BullGuard Internet Security este o solutie complexa a securitatii pe Internet – protejeaza utilizatorul si calculatorul impotriva tuturor amenintarilor de pe Internet: furtul datelor personale, frauda cu cardurile bancare, hackeri, virusi, programe spyware si alte amenintari.

Antivirusul BullGuard ofera un numar mare de functii, care acopera toate posibilitatile, astfel incat utilizatorul sa nu-si faca griji cu privire la securitatea digitala.

Caracateristici principale BullGuard Internet Security

Protectia antivirus

Protectia complexa impotriva amenintarilor BullGuard este alcatuita din trei niveluri. Primul nivel recunoaste site-urile si aplicatiile legitime. Al doilea nivel scaneaza cele mai recente programe malware, care inca n-au fost identificate. Pe al treilea nivel toate programele malware detectate sunt mutate in carantina si sunt neutralizate inainte ca acestea sa poate deteriora sistemul.

Firewall

Noul firewall BullGuard completeaza si imbunatateste protectia impotriva programelor malware. Firewall-ul este optimizat pentru Windows 10 si chiar monitorizeaza actualizarile de securitate. In acelasi timp, are impact minim asupra procesorului, ceea ce ofera o functionare buna a altor aplicatii.

Functiile sale avansate includ filtrarea aplicatiilor, oferind protectie inainte, in timpul si dupa descarcarea aplicatiilor. Firewall-ul de asemenea blocheaza incercarile neautorizate de conectarea la dispozitiv prin Internet.

Scaner de vulnerabilitate

Scaner de vulnerabilitate permite blocarea atacurilor hackerilor, de exemplu, exploit. Instrumentul avertizeaza despre actualizarile de securitate lipsa si conexiunile la retele Wi-Fi nesigure. De asemenea, previne descarcarea automata a programelor malware si verifica autentificarea aplicatiilor si driverelor de semnaturi digitale.

Game Booster

Game Booster optimizeaza performanta procesorului, blocand ferestre de tip pop-up si alte intreruperi enervante.

Control parental

Modulul incorporat control parental permite blocarea accesului copiilor la site-uri suspecte, instalarea filtrelor de cautare, limitarea timpulului copiilor in retea, urmarirea activitatii.

Cerinte de sistem

Sisteme de operare

 • Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista 32|64-bit
 • Mac OS X 10.11 si versiuni ulterioare
 • Android 4.0 si versiuni ulterioare (tablete si smartphone)

Cerinte tehnice

 • Memoria RAM: 512 MB
 • Hard disk: 850 MB spatiu liber
 • Conexiune activa la Internet

Nou in BullGuard Internet Security 2018

Functii noi

 • Antivirus: implementat un mecanism de analiza a comportamentului de generatie noua, care analizeaza toate actiunile, efectuate de aplicatii, si detecteaza activitatea suspecta.
 • Game Booster: mod de joc imbunatatit, care protejeaza sistemul de caderea performantei in timpul jocului.

Imbunatatiri

 • Genaral: fereastra principala reorganizata.
 • Firewall: modulul firewall imbunatatit prin implementarea unui sistem de detectare a intruziunilor, care monitorizeaza activitatea suspecta in retea sau incalcarea politicilor.

Functii eliminate

 • Au fost eliminate module Spamfilter si Social Media Protection.

BullGuard Internet Security 2018
4 (80%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *