BullGuard Antivirus 2015


Antivirus BullGuard 2015 ofera protectie proactiva impotriva virusilor si aplicatiilor spyware cu tehnologia BitDefender si include detectia amenintarilor bazata pe analiza euristica .

BullGuard Antivirus 2014 Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
BullGuard
Versiunea de proba 15 zile
313 KB (instalarea online)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
01/26/2015

Red Download Button

Descrierea programului

BullGuard Antivirus include antivirus si antispyware cu tehnologia Bitdefender bazat pe protectia multilevel impotriva programelor malware.

Desi multe dintre produsele antivirus de pe piata inca folosesc metode traditionale reactive de detectie bazate pe baze de date, antivirusul BullGuard Antivirus include analiza euristica.

Tehnologia euristica moderna permite indentificarea virusilor noi si programelor malware pe baza comportamentului lor, analizand fisiere, procese, activitatea de retea, impactul asupra registrului – astfel se obtine un nivel ridicat de detectie a noilor amenintari necunoscute.

Detectarea semnaturilor si analiza euristica sunt parte a unei arhitecturi avansate a antivirusului BullGuard Antivirus bazat pe securitatea multilevel – in cazul in care codul malitios va trece de primul nivel, urmatorul il va detecta.

Caracteristici principale BullGuard Antivirus

Antivirus
• Virusii si alte programe malware au diferite forme de mascare, astfel este nevoie de o protectie eficienta pentru a detecta si elimina amenintarile. BullGuard ofera antivirus avansat cu tehnologii BitDefender, inclusiv sistem de analiza euristica – blocarea amenintarilor comportamentale. Tehnologia avansata monitorizeaza virusii dupa cum acestea actioneaza pe calculator, in acelasi timp cu ajutorul bazelor de date se detecteaza amenintarile cunoscute. Impreuna, analiza euristica si baza de semnaturi de detectare, formeaza un sistem de securitate multilevel pentru calculator, care practic este nepatruns.

Filtru spam
• Lupta cu spamul este enervanta si obositoare, mai ales cand corespondenta e-mail este atacata cu mesaje de tip phishing. Pentru a usura activitatea, BullGuard ofera filtru de spam personalizabil. Acesta este disponibil cu suport incorporat pentru clientii de e-mail: Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Mozilla Thunderbird si IncrediMail.

Navigare sigura pe site-uri web
• Navigarea pe diferite site-uri web poate pune in pericol calculatorul si informatiile personale. Site-urile pot contine virusi, care pot incetini performanta calculatorului, programe spyware, care fura datele personale, sau metode de tip phishing, care te pot insela si avea acces la conturile bancare. BullGuard te va proteja, verificand fiecare site care apare pa pagina rezultatelor de cautare. Astfel vei sti care site-uri sunt sigure si care trebuie evitate.

BullGuard Antivirus 2015
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *