Bitdefender Total Security 2018


Bitdefender Total Security – protectia completa de securitate impotriva tuturor tipurilor de amenintari online. Antivirus puternic, protectia cloud si proactiva, firewall, anti-phishing si banking online securizat, protectia datelor cu caracter personal si control parental.

Bitdefender Total Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Versiunea de proba 30 zile
9.5 MB (instalare online)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza / Romana
13/07/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Bitdefender Total Security 2018 – antivirus complet “all-in-one” cu impact minim asupra sistemului, datorita tehnologiei Bitdefender Photon.

Scanare rapida, tehnologii cloud si protectia proactiva ofera protectie sporita impotriva tuturor tipurilor de amenintari online.

Total Security protejeaza toate fisierele si datele cu caracter personal, ofera cumparaturi din magazine online si banking online securizat. Aceasta versiune ajuta la monitorizarea copiilor in retea cu ajutorul control parental, pastreaza in siguranta datele importante in cloud si ii sincronizeaza cu diferite dispozitive. In caz de furt sau pierdere al laptopului, functia anti-furt va ajuta la aflarea locatiei lui.

Componente principale Bitdefender Total Security 2018

Bitdefender Photon
• Pilot automat
USB Immunizer
• Cautare sigura
• Protectia in retele sociale
• Scan Manager
• Control parental
Bitdefender Wallet
• Antivirus si antispyware
• Bitdefender Safepay
• Management al securitatii Web
• Protectia impotriva phishing
• Filtru datelor personale
• Anti-spam
• Firewall bidirectional
• File Shredder

Caracteristici principale Bitdefender Total Security 2018

Protectia

De-a lungul ultimilor 6 ani tehnologia de securitate Bitdefender se claseaza in partea superioara a clasamentului la testele referitoare la rata de detecte si performanta. Acest succes se datoreaza utilizarii intelectului artifical si setului altor tehnologii revolutionare, inclusiv o retea de 500 de milioane de calculatoare – toate acestea permit detectarea si blocarea chiar celor mai noi amenintari. Si cel mai important – eficacitatea protectiei nu afecteaza performanta dispozitivului.

Protectia completa a datelor

Bitdefender Total Security Multi-Device 2018 ofera protectie impotriva tuturor amenintarilor actuale: virusi, viermi, troienti, amenintari de tip zero-day, rootkits si spyware.

Monitorizarea proactiva a amenintarilor

Pentru monitorizarea aplicatiilor se foloseste tehnologia de detectie comportamentala. Daca Bitdefender Total Security Multi-Device 2018 detecteaza o activitate suspecta, acesta imediat ia masuri de securitate.

Protectia Ransomware

Atacurile ransomware te pot costa fisiere valoroase sau chir bani – deseori ambele. Bitdefender iti permite sa creezi directoare speciale pentru fisierele tale importante, care sunt protejate impotriva oricarui atac ransomware.

Mediu de recuperare Rescue Mode

Unele amenintari complexe, cum ar fi rootkit-uri, trebuie eliminate inainte de incarcarea sistemului de operare Windows. Cand Bitdefender Total Security Multi-Device 2018 detecteaza astfel de amenintari, acesta reporneste calculatorul in mediu de recuperare pentru curatarea si restaurarea sistemului.

Protectia puternica impotriva amenintarilor de tip phishing

Bitdefender Total Security Multi-Device 2018 detecteaza si blocheaza site-uri web, care pretind a fi legitime, pentru a fura datele personale, parolele conturilor si numerele cardurilor de credit.

Protectia puternica impotriva fraudei

Sistemul avansat de filtrare notifica cand se incearca accesarea site-urilor frauduloase, in special cazinou online, site-uri pentru adulti si site-uri piramidelor financiare.

Nou in Bitdefender Total Security 2018

  • Protectia activa, oferita de modulul ATD (Advanced Threat Defense) si tehnologia Threat Intelligence Platform, sporeste nivelul de securitate impotriva amenintarilor de tip ransomware.
  • Functia Bitdefender Fisiere Sigure impiedica modificarile neautorizate a celor mai importante fisiere. Doar adaugi directoare, iar Bitdefender protejeaza in mod implicit aceste directoare, astfel incat nici o aplicatie neautorizata sa nu poata avea acces si sa modifice fisierele stocate in aceste directoare.
  • Noul modul protectiei camerei web detecteaza aplicatii, care incearca si obtina accesul la camera si blocheaza procese nedorite.

Mai multe informatii despre noua versiune

Bitdefender Total Security 2018
5 (100%) 5 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *