Bitdefender Internet Security 2018 3


Bitdefender Internet Security – antivirus cu firewall si protectia sporita a datelor cu caracter personal. Protectia Web, banking online securizat, control parental, protectia automata.

Bitdefender Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Versiunea de proba 30 zile
9.5 MB (instalare online)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista 32|64-bit / XP
Engleza, Romana
13/07/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Bitdefender Internet Security 2018 – antivirus cu firewall si protectie sporita a datelor cu caracter personal.

Antivirus si antispyware ofera protectie sporita impotriva programelor malware. Tehnologia adaptiva de scanare mareste viteza si performanta antivirusului.

Firewall bidirectional in Bitdefender Internet Security 2018 monitorizeaza toate conexiunile Internet de pe calculator si ofera siguranta in timpul conectarii prin Wi-Fi.

Securitatea web multi-level include anti-phishing, protectie impotriva site-urilor infectate, cautare sigura, browser web izolat si portofel electronic pentru online banking si cumparaturi online sigure. Control parental permite blocarea continutului nedorit si monitorizeaza activitatatea online a copiilor.

Portalul Web permite administrarea de la distanta a protectiei dispozitivelor, pe care este instalata protectia Bitdefender.

Componente principale Bitdefender Internet Security 2018

Bitdefender Photon
• Pilot automat
USB Immunizer
• Cautare sigura
• Protectia in retele sociale
• Scan Manager
• Control parental
Bitdefender Wallet
• Antivirus si antispyware
• Bitdefender Safepay
• Management al securitatii Web
• Protectia impotriva phishing
• Filtru datelor personale
• Anti-spam
• Firewall bidirectional
• File Shredder

Caractiristici principale Bitdefender Internet Security 2018

Bitdefender Photon
Noua tehnologie accelereaza scanarea si previne orice incetinire in timp de cateva ore de invatare si adaptare a calculatorului.

Antivirus si antispyware
Bitdefender Internet Security protejeaza calculatorul si informatiile de orice amenintare electronica. De asemenea, nu provoaca incetinire si poate lua decizii de protectie fara participarea utilizatorului, permitand utilizatorului sa utilizeze calculatorul fara intrerupere.

Modul autopilot
Joaca, vizioneaza filme, lucreaza la calculator fara intreruperi sau incetiniri. Permite Bitdefender Autopilot sa ia toate deciziile legate de securitate in locul tau.

Bitdefender Safepay
Browser-ul web Bitdefender Safepay din Bitdefender Internet Security protejeaza tranzactiile din serviciul de internet banking, sisteme de plati si magazine online. Protejeaza informatiile confidentiale despre cardurile bancare.

Password Manager Wallet
Pastreaza datele confidentiale si completeaza automat campurile in conditii de siguranta pe site-urile web preferate, precum si in internet banking, aplicatii si corespondenta e-mail.

USB Immunizer
Imunizeaza orice unitate USB de virusi in timpul conectarii la calculator, astfel nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la infectarea cu virusii-autorun.

Management al securitatii Web
Permite scanarea de la distanta si rezolvarea problemelor de securitate pe toate dispozitivele protejate de Bitdefender. Doar acceseaza portalul Web MyBitdefender de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Cautare sigura
Avertizeaza prealabil despre site-urile malware, de tip phishing sau suspecte direct in rezultatele cautarilor Google si Bing.

Protectia impotriva phishing
Componenta anti-phishing din Bitdefender Internet Security analizeaza si blocheaza site-urile, care folosesc frauda sau tentativa de furt a datelor de card bancar prin phishing.

Protectia in retele sociale
Bitdefender Internet Security verifica si filtreaza link-urile URL, pe care le primesti de la prietenii pe Facebook si Twitter, si monitorizeaza setarile de confidentialitate.

Filtru de date cu caracter personal
Previne scurgeri de date importante, cum ar fi numarul de securitate sociala si cont bancar, de pe calculator.

Scan manager
Sistemul de scanare din Bitdefender Internet Security scaneaza sistemul cand utilizarea resurselor scade sub anumit nivel, evitand impactul asupra performantei sistemului.

Antispam
Blocheaza intrarile corespondentei nedorite (spam) in Inbox.

Control parental
Blocheaza continut inadecvat, restrictioneaza accesul la Internet la un anumit moment si ajuta la monitorizarea de la distanta activitatii copiilor in online – chiar si pe Facebook.

Firewall bidirectional
Firewall Bitdefender Internet Security monitorizeaza toate conexiunile la Internet de pe calculator si asigura siguranta in timpul conectarii prin Wi-Fi.

File Shredder
Permite stergerea definitiva a datelor, asigurand ca nici o urma de fisiere confidentiale nu va ramane pe calculator.

Nou in Bitdefender Internet Security 2018

 • Protectia activa, oferita de modulul ATD (Advanced Threat Defense) si tehnologia Threat Intelligence Platform, sporeste nivelul de securitate impotriva amenintarilor de tip ransomware.
 • Functia Bitdefender Fisiere Sigure impiedica modificarile neautorizate a celor mai importante fisiere. Doar adaugi directoare, iar Bitdefender protejeaza in mod implicit aceste directoare, astfel incat nici o aplicatie neautorizata sa nu poata avea acces si sa modifice fisierele stocate in aceste directoare.
 • Noul modul protectiei camerei web detecteaza aplicatii, care incearca si obtina accesul la camera si blocheaza procese nedorite.

Mai multe informatii despre noua versiune

Bitdefender Internet Security 2018
4.6 (92.5%) 8 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Bitdefender Internet Security 2018

 • Tezuka

  Eu nu inteleg o chestie, au devenit handicapati toti programatorii din lume, ca numa’ tot programe mai mari, mari incapatoare, si mai proaste fac…
  Ce dreaq e nevoie de 418 mega de spatiu pentru un amarat de program de antivirus ? Pe bune acuma !
  Folosesc programe de 2 mega, care imi ofera protectie suta la suta, cand lucrez pe PC-uri cu windows, sau prefer sa nu folosesc deloc.
  Is jalnici, cu programele astea de sute de mega