Bitdefender Antivirus Plus 1


Bitdefender Antivirus Plus – antivirus si antispyware cu protectia web impotriva programelor malware si atacuri de tip phishing. Tehnologia adaptiva de scanare permite cresterea vitezei si performantei.

Bitdefender Antivirus Plus Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Versiunea de proba 30 zile
10.8 MB (instalare online)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
Engleza / Romana
21/12/2018

descarca

Descrierea programului

Bitdefender Antivirus Plus – antivirus si antispyware cu detectia ridicata si tehnologii avansate a protectiei proactive.

Tehnologia adaptiva de scanare permite cresterea vitezei si performantei antivirusului. In modul automat protejeaza impotriva tuturor tipurilor de malware si amenintari de pe Internet.

Protectia web ofera cautari online in conditii de siguranta, protejeaza impotriva malware si site-uri de tip phishing, previne scurgerea datelor importante si ofera banking online securizat, oferind browser web securizat.

Componente principale Bitdefender Antivirus Plus

• Bitdefender Photon
• Pilot automat
• USB Immunizer
• Cautare sigura
• Protectia in retele sociale
• Scan Manager
• File Shredder
• Bitdefender Safepay
• Modul Rescue Mode
• Antivirus si antispyware
• Bitdefender Profiles
• Management al securitatii Web
• Protectia impotriva phishing
• Scaner vulnerabilitatilor
• Filtru datelor personale
• Optimizarea sistemului
• Bitdefender Wallet

Caracteristici principale Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Photon
Noua tehnologie accelereaza scanarea si previne orice incetinire in timp de cateva ore de invatare si adaptare la calculator.

Antivirus si antispyware
Bitdefender Internet Security protejeaza calculatorul si informatiile de orice informatie electronica. De asemenea, nu provoaca incetinire si poate lua decizii cu privire la protectie fara participarea utilizatorului, permitand utilizatorului sa utilizeze calculatorul fara intrerupere.

Modul autopilot
Joaca, vizioneaza filme, lucreaza la calculator fara intreruperi sau incetiniri. Permite Bitdefender Autopilot sa ia toate deciziile legate de securitate in locul tau.

Bitdefender Safepay
Browser-ul web Bitdefender Safepay din Bitdefender Internet Security protejeaza tranzactiile din serviciul de internet banking, sisteme de plati si magazine online. Protejeaza informatiile confidentiale despre cardurile bancare.

Password Manager Wallet
Pastreaza datele confidentiale si completeaza automat campurile in conditii de siguranta pe site-urile web preferate, precum si in internet banking, aplicatii si corespondenta e-mail.

USB Immunizer
Imunizeaza orice unitate USB de virusi in timpul conectarii la calculator, astfel nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la infectarea cu virusii-autorun.

Management al securitatii Web
Permite scanarea de la distanta si rezolvarea problemelor de securitate pe toate dispozitivele protejate de Bitdefender. Doar foloseste portalul Web MyBitdefender de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Cautare sigura
Avertizeaza prealabil despre site-urile malware, de tip phishing sau suspecte direct in rezultatele cautarilor Google si Bing.

Protectia impotriva phishing
Componenta anti-phishing din Bitdefender Internet Security analizeaza si blocheaza site-urile, care folosesc frauda sau tentativa de furt a datelor de card bancar prin phishing.

Protectia in retele sociale
Bitdefender Internet Security verifica si filtreaza link-urile URL, pe care le primesti de la prietenii pe Facebook si Twitter, si controleaza setarile de confidentialitate.

Filtru de date cu caracter personal
Previne scurgeri de date importante, cum ar fi numarul de securitate sociala si cont bancar, de pe calculator.

Scan manager
Sistemul de scanare din Bitdefender Internet Security scaneaza sistemul cand utilizarea resurselor scade sub anumit nivel, evitand impactul asupra performantei sistemului.

Modul de recuperare Rescue Mode
In cazul in care amenintarile electronice, cum ar fi rootkit, nu pot fi eliminate in sistemul de operare Windows, calculatorul poate fi pornit in modul Rescue Mode – mediu de incredere, care este folosit pentru a curata sistemul de amenintari complexe.

Nou in Bitdefender Antivirus Plus 2019

  • Noua tehnologie Network Threat Prevention – este un sistem de monitorizare a sistemului de pe toti vectorii potentiali de atac, conceput pentru detectarea si blocarea atacurilor de tip forta bruta, prevenind exploatarea vulnerabilitatilor, protejarea impotriva hacking-ului, precum si pentru prevenirea utilizarii site-urilor necriptate pentru introducerea datelor confidentiale.
  • Noua tehnologie Ransomware Remediation protejeaza impotriva amenintarilor de tip «zero day» prin detectarea comportamentului suspect, backup automat si restaurarea fisierelor utilizatorului. Aceste masuri permit eliminarea efectelor negative.
  • Tehnologia imbunatatita Advanced Threat Defense monitorizeaza aplicatiile active pentru comportament suspect si poate lua masuri pentru a preveni infectarea.

Bitdefender Antivirus Plus
4.3 (86.67%) 3 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Bitdefender Antivirus Plus