AVG Internet Security 2018


AVG Internet Security – antivirus rapid cu protectia cloud si proactiva, activitatea online si date confidentiale. De asemenea ofera stocarea datelor in conditii de siguranta.

AVG Internet Security 2015 Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
AVG Technologies
Versiunea de proba 30 zile
283 MB / 292 MB (64-bit)
Windows, Mac OS X, Android*
Engleza
22/10/2017

Red Download Button

*Protectia pentru un numar nelimitat de dispozitive

Descrierea programului

AVG Internet Security – antivirus complex, utilizeaza cele mai noi tehnici de invatare si analiza in timp real pentru identificarea activitatii suspecte si prevenirea amenintarilor.

Protectia in timp real AVG Internet Security are impact minim asupra performantei sistemului si ofera protectie eficienta impotriva virusilor, programelor spyware si adware, rootkit-uri si alte tipuri de amenintari.

Obiceiurile cu timpul se schimba. In ziua de astazi nu ne folosim de un singur ecran pentru activitatea digitala si in mod constant accesam mai multe dispozitive. Astfel, AVG Internet Security utilizeaza beneficiile panoului de control AVG Zen, care deja este instalat in produs. Utilizatorii pot cu usurinta extinde protectia pe alte dispozitive (Windows, Mac si Android) si controla de la distanta toate dispozitivele cu ajutorul unui singur panou pe calculatorul Windows.

Caracteristici principale AVG Internet Security

Protectia calculatorului: protectia in timp real permite protejarea calculatorului de virusi, spyware, adware, rootkits, troieni si alte tipuri de amenintari. Produsul utilizeaza tehnologia de invatare automata si analiza operationala pentru blocarea amenintarilor noi si necunoscute.

Protectia web si protectia corespondentei e-mail: blocarea link-urilor nesigure, descarcarilor si atasamentelor e-mail pentru navigarea in siguranta pe Internet.

Protectia impotriva atacurilor hacker-ilor: firewall-ul incorporat protejeaza impotriva atacurilor cibernetice, care incearca sa patrunda in calculator si sa fure date confidentiale, fotografii si parole.

Protectia datelor cu caracter privat: criptarea si ascunderea fotografiilor personale si fisierelor sau eliminarea securizata a fisierelor nedorite si continutului. Chiar daca calculatorul va ajunge la parti terte, acestea nu vor putea accesa informatiile confidentiale.

Protectia tranzactiilor financiare: navighezi pe Internet, faci cumparaturi online sau banking online, acest nivel de protectie va fi util. AVG blocheaza amenintarile de tip spam, pagini frauduloase, interzice accesarea site-urile false de tip phishing, pentru a preveni furtul parolelor, datelor cardurilor bancare si altor date.

Niveluri de protectie AVG Internet Security

Secretul principal al eficacitatii AVG in detectarea fisierelor periculoase – cateva niveluri de protectie. Toate fisierele sunt pretestate, si sunt excluse obiecte sigure din lista verificarii rapide.

Sistem de protectie pe baza de semnaturi – compara fisiere cu definitii cunoscute de virusi – secventa de byte, care este o caracteristica a unui anumit virus. Apoi se realizaeaza o analiza detaliata pentru a determina tipul de infectie.

Sistem de detectie polimorfic – se utilizeaza pentru detectarea amenintarilor noi necunoscute, chiar daca noul virus functioneaza diferit. Aceasta metoda este foarte eficienta in timpul detectiei macro-virusilor si script-virusilor.

Sistem de analiza euristic – al treilea nevel de detectie virusilor, monitorizeaza comportamentul obiectelor pentru a detecta natura lor periculoasa. Acest nivel de protectie permite identificarea programelor malware, care nu sunt in baza de date a semnaturilor.

Sistem de analiza comportamental – monitorizeaza comportamentul programelor si identifica semnele comportamentului periculos si apoi interzice executarea ulterioara a obiectului. Acest sistem a fost imbunatatit cu ajutorul tehnologiei de invatare automata AI Detection, care permite identificarea celor mai noi amenintari, care inca nu au fost clasificate de echipa AVG ThreatLabs. AI Detection invata continuu cu ajutorul datelor telemetrice, primite de la utilizatorii AVG.

Detectarea epidemiilor malware active – sistem de detectie in cloud pentru amenintari raspandite a fost imbunatatit cu tehnologia de invatare colectiva pentru a imbunatati identificarea amenintarilor noi in timp real.

Nou: CyberCapture – o noua tehnologie privata in cloud scanarii intelectuale, care permite reducerea timpului de detectie in timpul izolarii sau analizei fisierelor necunoscute in timp real. CyberCapture izoleaza fisiere necunoscute in mediul cloud pentru o analiza profunda si seteaza automat o conexiune cu doua canale cu centrul AVG Threat Labs pentru o detectare rapida.

Panou de control AVG Zen

Licenta nelimitata AVG Internet Security permite instalarea antivirusului pe toate calculatoarele din locuinta fara costuri suplimentare. Licenta include AVG AntiVirus PRO pentru protectia numarului nelimitat de smartphone si tablete Android.

Panou de control AVG permite extinderea protectiei pe dispozitivele tuturor membrilor de familie si administrarea setarilor de securitate de pe calculatorul Windows sau dispozitiv Android.

Tehnologia AVG Dashboard este incorporata in AVG Internet Security si permite utilizarea panoului de control ca o consola centralizata pentru monitorizarea starii de securitate a tuturor dispozitivelor conectate si protectia intr-un singur click.

Utilizatorii PC pot utiliza panoul pentru activarea functiilor suplimentare sau neactive AVG Internet Security, si anume pentru activarea modului “Resident Shield”, protectia datelor cu caracater personal, antispam sau firewall. Direct din panou utilizatorul poate actualiza definitiile de virus si rula scanarea pe toate dispozitivele conectate.

AVG Internet Security 2018
3.8 (75%) 8 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *