AVG AntiVirus 2016


AVG AntiVirus 2016 – protectia eficienta si rapida in timp real impotriva virusilor, viermi, troieni, rootkit si altor tipuri de programe malware.

AVG AntiVirus Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
AVG Technologies
Versiunea de proba 30 zile
205 MB / 226 MB (x64)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
06/10/2015

Red Download Button

Descrierea programului

AVG AntiVirus 2016 ofera protectie impotriva celor mai complexe amenintari. Descarcarea si partajarea sigura a fisierelor, chat securizat, jocuri si vizionarea filmelor fara intreruperi.

AVG AntiVirus 2016 nu afecteaza performanta sistemului – suita de securitate sigura si rapida pentru a proteja calculatorul de virusi si alte programe malware.

Componente principale AVG AntiVirus 2016

AVG AntiVirus 2016: protectia impotriva programelor malware

• AntiVirus (antivirus)
Antivirus AVG detecteaza virusi, viermi, troieni si fisiere sau biblioteci de sistem nedorite.

• Anti-Spyware (antispyware)
Antispyware AVG protejeaza calculatorul de malware si adware, asigurand protectie impotriva anunturilor si programelor nedorite, care colecteaza fara stirea utilizatorului datele personale de pe calculator.

• Anti-Rootkit (protectia impotriva rootkit)
Componenta Anti-Rootkit detecteaza rootkit-uri ascunse in aplicatii, unitati sau biblioteci dll. Rootkit este un pachet de malware, care permite atacatorului sa obtina acces la nivelul de administrare sau la intreaga retea.

• Depozitarea datelor
Componenta AVG Data Warehouse permite crearea depozitelor virtuale de stocare pentru date importante si confidentiale. Depozitul de date este criptat si protejat cu o parola, astfel prevenind accesul neautorizat.

• Resident Shield
Resident Shield scaneaza fisiere cand acestea sunt copiate, deshise sau salvate. In caz ca se detecteaza o amenintare previne activarea acesteia.

• E-mail Scanner
E-mail Scanner verifica mesajele e-mail de intrare si iesire cu ajutorul modulelor activate. Scaner e-mail este compatibil cu orice client de e-mail, care foloseste POP3/SMTP sau IMAP (de exemplu, Mozilla Thunderbird si Outlook Express).

AVG AntiVirus 2016: protectia web

• LinkScanner
LinkScanner ofera protectie completa la navigare sau cautare pe Internet. Pentru asta se folosesc doua functii: componenta Surf-Shield si Search-Shield. LinkScanner este compatibil cu browsere Internet Explorer si Firefox.

• Online Shield
Online Shield protejeaza calculatorul de descarcarea fisierelor infectate sau transfer de fisiere prin mesageria instant.

AVG AntiVirus 2016: protectia datelor confidentiale

• Identity Protection
Identity Protection ofera protectie a datelor digitale impotriva amenintarilor noi si necunoscute. Identity Protection completeaza protectia AVG bazata pe semnaturi prin urmarirea comportamentului programelor de pe calculator, care poate duce la furtul de identitate.

AVG AntiVirus 2016: componente suplimentare

• PC Analyzer
PC Analyzer analizeaza calculatorul pentru a identifica probleme, asociate cu erorile din registru, fisiere nedorite, erori de fragmentare, erori de disc si comenzi rapide nefunctionale.

• Update Manager
Update Manager gestioneaza actualizarile automate AVG, efectuate pe Internet sau LAN.

• License
Componenta License gestioneaza situatia actuala a licentei.

AVG AntiVirus 2016
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *