Avast Premier 2019


Avast Premier – versiunea extinsa Avast Internet Security, include functii suplimentare: curatare navigator si Software Updater in modul automat.

Avast Premier Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
AVAST Software
Versiunea de proba 30 zile
348 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Romana / Engleza
09/04/2019

descarca

Descrierea programului

Avast Premier 2019 – versiunea extinsa programului antivirus Avast Internet Security.

Suita de securitate “all-in-one” include motor de scanare imbunatatit pentru reteaua de la domiciliu, instrument pentru actualizarea automata a aplicatiilor, protectia operatiunilor bancare, firewall, modul de protectie impotriva atacurilor DNS, instrument pentru eliminarea datelor fara posibilitatea de recuperare, etc.

Suita contine tot ce ai nevoie pentru o protectie impotriva tuturor amenintarilor. Asigura-te ca ai o protectie de incredere ca membru deplin al comunitatii Avast, formate din mai mult de 230 milioane de utilizatori, care ajuta la obtinerea informatiilor imediat dupa aparitia amenintarilor.

Avantaje Avast Premier

Versiunea Premier pe langa protectia antivirus, protectia web, firewall, tehnologii in cloud, tehnologii virtuale (sandbox automat, mediu securizat SafeZone) include functii supimentare:

  • Componenta “Distrugere Date” – pentru a elimina definitiv fisiere, sterge mediile de stocare externe si partitiilor de pe hard disk.
  • Componenta “Actualizare Program” in modul actualizari automate. Aplicatiile instalate pe sistem sunt actualizate automat la cea mai recenta versiune.

Componente principale Avast Premier

• Antivirus si antispyware
• Scanarea intelectuala
• Scanarea HTTPS
• Acualizarea automata aplicatiilor
• Firewall
• SafeZone
• Secure DNS
• Disc de salvare
• Distrugere date
• Mediu protejat
• Curatarea browserului
• Online Security
• Integrarea cuMyAvast
• Antispam
• Sandbox
• Manager de parole
• SecureLine (i)
• Cleanup (i)

(i) Componenta disponibila pentru o taxa suplimentara.

Comparatie

Functii / Versiunea Free Pro IS* Premier
Antivirus
Antispyware
Actualizari in streaming
Modul intarit
DeepScreen
Software Updater**
Do Not Track, SiteCorrect
Protectia impotriva phishing
Securitatea retelei de la domiciliu
Scanarea HTTPS
Scanarea intelectuala
Cleanup
Parole
Asistenta de la distanta
Browser SafeZone
SecureLine VPN
Sandbox
SecureDNS
Antispam
Firewall
Curatare navigator
* IS – vesiunea Internet Security.
** Instalarea Software Updater in Premier se face automat, in alte versiuni – manual.

Caracteristici principale Avast Premier

Functii si componente de protectie principale

Antivirus si antispyware, manager de parole, Scanner de securitate a retelei de la domiciliu (Home Security Network), scanarea HTTPS, SecureDNS, browser web SafeZone, Sandbox, scanarea intelectuala (SmartScan), actualizarea de software (Software Updater).

Avast Parole

Scapi de obiceiul prost de a stoca parole in memoria vulnerabila a browserului si de a folosi aceeasi parola pentru mai multe servicii simultan. Noul manager de parole Avast creeaza parole unice pentru fiecare cont – va trebui sa tii minte doar o singura parola.

Pentru sincronizarea parolelor intre dispozitive, va trebui sa conectezi dispozitivul la contul Avast. De asemenea, aceasta actiune permite setarea unei singure parole pentru acces la restul parolelor de pe orice dispozitiv conectat si instalarea extensiilor in browsere Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer si Opera.

Browser SafeZone

Deschide orice site suspect in browserul SafeZone sau foloseste-l pentru achizitii online si tranzactii bancare. SafeZone este un spatiu izolat, protejeaza de urmarirea informatiilor introduse de pe tastatura si de furtul datelor bancare, ca sa poti face cumparaturi, trimite transferuri si plati facturile in depline siguranta.

Securitatea retelei de la domiciliu

Protectia mai buna pentru reteaua de la domiciliu. Avast Pro Antivirus 2016 detecteaza vulnerabilitatile routerelor pentru a oferi protectie mai sigura a imprimantei si unitatilor externe.

Actualizarea automata a aplicatiilor

Fi mereu cu un pas inaintea hackerilor – in mod automat. Afla despre disponibilitatea acualizarii a oricarui program, pentru a elimina orice vulnerabilitate, inainte ca atacatorii sa o foloseasca.

Distrugerea datelor

Daca nu doresti ca datele din fisiere, pe care le-ai sters, sa ajunga in mainile atacatorilor, distruge-le fara posibilitatea de recuperare. Distrugerea datelor in Avast Premier – singura metoda de a le elimina fara posibilitatea de recuperare, ca sa poti pastra confidentialitatea datelor personale.

SecureDNS

Amenintarea schimbarii serverului DNS este mult mai reala. Practic orice utilizator poate accesa o pagina falsa al bancii si sa introduca detaliile contului. SecureDNS cripteaza conexiunea intre PC si serverul DNS, eliminand posibilitatea de a accesa site-uri false.

Tehnologii inovatoare

Cu peste 25 ani de experienta, compania AVAST Software este una dintre cele mai respectate companii-producatoare de produse si servicii de securitate: produsele si serviciile Avast sunt utilizate pe PC, Mac si dispozitive Android.

Avast Premier 2019
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *