Avast Internet Security 2019


Avast Internet Security – antivirus cu un set complet de functii pentru protectia calculatorului. Include firewall, antispam si protectia impotriva atacurilor DNS.

Avast Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
AVAST Software
Versiunea de proba 30 zile
342 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Romana / Engleza
09/04/2019

descarca

Descrierea programului

Avast Internet Security – antivirus, ofera tot ce ai nevoie pentru a proteja calculatorul, reteaua de la domiciliu, navigarea pe Internet si datele personale.

Instaleaza o protectie cuprinzatoare pentru orice activitate in retea. Acest antivirus este util pentru a proteja impotriva site-urilor bancare false sau e-mailuri de tip phishing, iar noul scanner https ofera protectie mai buna impotriva site-urilor infectate.

Avast Internet Security contine acelasi motor de detectie Avast, precum si componente suplimentare de protectie, cum ar fi firewall, antispam, instrument pentru protectia operatiunilor bancare, modul se securitate a retelei de la domiciliu pentru protejarea atat retelei cat si dispozitivelor, conectate la ea.

Componente principale Avast Internet Security

• Antivirus si antispyware
• Scanarea intelectuala
• Scanarea HTTPS
• Actualizarea aplicatiilor
• Firewall
• SafeZone
• Secure DNS
• Disc de recuperare
• Securitatea retelei de la domiciliu
• Curatarea browserului
Online Security
• Integrarea cu MyAvast
• Antispam
• Sandbox
• Manager de parole
• SecureLine (i)
• Cleanup (i)

(i) Componenta este disponibila pentru o taxa suplimentara

Comparatie

Functii / Versiunea Free Pro IS* Premier
Antivirus
Antispyware
Actualizari in streaming
Modul intarit
DeepScreen
Software Updater**
Do Not Track, SiteCorrect
Protectia impotriva phishing
Securitatea retelei de la domiciliu
Scanarea HTTPS
Scanarea intelectuala
Cleanup
Parole
Asistenta de la distanta
Browser SafeZone
SecureLine VPN
Sandbox
SecureDNS
Antispam
Firewall
Curatare navigator
* IS – vesiunea Internet Security.
** Instalarea Software Updater in Premier se face automat, in alte versiuni – manual.

Caracteristici principale Avast Internet Security

Functii si componente de protectie principale

Antivirus si antispyware, manager de parole, Scanner de securitate a retelei de la domiciliu (Home Security Network), scanarea HTTPS, SecureDNS, browser web SafeZone, Sandbox, scanarea intelectuala (SmartScan), actualizarea de software (Software Updater).

Avast Parole

Scapi de obiceiul prost de a stoca parole in memoria vulnerabila a browserului si de a folosi aceeasi parola pentru mai multe servicii simultan. Noul manager de parole Avast creeaza parole unice pentru fiecare cont – va trebui sa tii minte doar o singura parola.

Pentru sincronizarea parolelor intre dispozitive, va trebui sa conectezi dispozitivul la contul Avast. De asemenea, aceasta actiune permite setarea unei singure parole pentru acces la restul parolelor de pe orice dispozitiv conectat si instalarea extensiilor in browsere Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer si Opera.

Browser SafeZone

Deschide orice site suspect in browserul SafeZone sau foloseste-l pentru achizitii online si tranzactii bancare. SafeZone este un spatiu izolat, protejeaza de urmarirea informatiilor introduse de pe tastatura si de furtul datelor bancare, ca sa poti face cumparaturi, trimite transferuri si plati facturile in depline siguranta.

Securitatea retelei de la domiciliu

Protectia mai buna pentru reteaua de la domiciliu. Avast Pro Antivirus 2016 detecteaza vulnerabilitatile routerelor pentru a oferi protectie mai sigura a imprimantei si unitatilor externe.

Firewall

Nu permite hackerilor sa-ti acceseze calculatorul. Firewall-ul silentios din Avast Internet Security ofera filtrarea traficului de intrare, prevenind patrunderea oricarui tip de software periculos si izoland orice aplicatie suspecta.

SecureDNS

Amenintarea schimbarii serverului DNS este mult mai reala. Practic orice utilizator poate accesa o pagina falsa al bancii si sa introduca detaliile contului. SecureDNS cripteaza conexiunea intre PC si serverul DNS, eliminand posibilitatea de a accesa site-uri false.

Tehnologii inovatoare

Cu peste 25 ani de experienta, compania AVAST Software este una dintre cele mai respectate companii-producatoare de produse si servicii de securitate: produsele si serviciile Avast sunt utilizate pe PC, Mac si dispozitive Android.

Avast Internet Security 2019
5 (100%) 3 vote[s]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *