AhnLab V3 Internet Security


AhnLab V3 Internet Security – antivirus complet, cu tehnologii in cloud si caracteristici complete pentru protejarea calculatorului si informatiilor personale de atacuri electronice de pe Internet.

AhnLab V3 Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
AhnLab
Versiunea de proba (30 zile)
83.1 MB
8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
03/27/2015

Red Download Button

Descrierea produsului

AhnLab V3 Internet Security ofera functii necesare pentru punerea in aplicare a informatiior de pe calculator si restrictionarea accesului la resursele sistemului.

De asemenea, previne intalarea aplicatiilor nedorite si amenintarilor de pe Internet pe sistemul utilizatorului, oferind setari avansate de securitate.

Avantajele principale AhnLab V3 Internet Security: protectia sisemului in timp real, managementul retelei, filtrarea continutului web periculos si atasamentelor e-mail, optimizarea sistemului, sistem de auto-protectie V3 si tehnologia TrueFind pentru detectarea amenintarilor ascunse – rootkit.

Caracteristici principale AhnLab V3 Internet Security

Antivirus si antispyware
Ofera protectie eficienta impotriva programelor malware. Functioneaza pe tehnologii ”cloud” AhnLab Smart Defense si DNA Scan, care ofera protectie proactiva si imediata pentru sisteme finale (calculatoare, laptop-uri) fara risc de alarme false.

Protectia web
Blocheaza site-urile de tip phishing si filtreaza link-urile URL pentru a preveni scurgerea datelor personale. Utilizatorul poate adauga manual site-urile periculoase pentru o protectie sporita.

Protectia corespondentei e-mail
Protejeaza utilizatorul de mesaje e-mail malware. Scanand in timp real atasamente de intrare si iesire, AhnLab V3 Internet Security blocheaza continutul malware si trateaza fisiere infectate.

Sistem de prevenire a intruziunilor si firewall personal
Sistemul de prevenire a intruziunilor blocheaza atacurile periculoase de retea, iar firewall-ul bidirectional blocheaza incercarile intrusilor de a accesa reteaua.

Scanarea mediilor de stocare USB
AhnLab V3 Internet Security ofera nivel putenic de detectie a virusilor, elimina fisiere suspecte si blocheaza functia autorun pe dispozitive de stocare portabile.

Eliminarea definitiva a datelor
Functia de distrugere definitiva a datelor elimina fisiere si foldere, pentru a elimina posibilitatea accesului ulterior. Functia elimina toate urmele datelor cu algoritmul reinscriptibil in asa fel, incat nici un instrument profesional de recuperare a datelor sa nu poata recupera informatia.

Optimizarea calculatorului
Functia optimizarii sistemului elimina fisiere temporare si intrarile de registru, precum si alte date neutilizate pentru a imbunatati performanta sistemului si a asigura functionarea normala a calculatorului.

AhnLab V3 Internet Security
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *