Ad-Aware Total Security


Ad-Aware Total Security – suita competa de securitate “all-in-one”. Set complet de functii pentru protejarea sistemului si datelor importante, include Control parental, precum si criptarea si distrugerea datelor cu Privacy Toolbox.

Ad-Aware Total Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Lavasoft
Versiunea de proba 30 zile*
487 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
01/07/2015

Red Download Button

*Instaland fara inregistrare vor fi disponibile functiile antivirusului gratuit Ad-Aware Free Antivirus+. Poti obtine versiunea de proba pentru 30 de zile cu functiile Ad-Aware Pro Security.

Descrierea programului

Ad-Aware Total Security – suita completa de securitate “all-in-one”, de la Lavasoft.

Total Security utilizeaza tehnologii Bitdefender si antispyware Ad-Aware pentru a proteja impotriva amenintarilor malware, protectia eficienta de securitate web si e-mail, firewall bidirectional, precum si control parental si instrumentul Privacy Toolbox pentru a proteja datele confidentiale.

Folosind Control parental, utilizatorul poate asigura utilizarea sigura a internetului pentru copii si sa-i protejeze de continutul web neadecvat.

Ad-Aware Total Security – actualizarea comerciala Ad-Aware Free Antivirus+, ofera cea mai cuprinzatoare linie de protectie impotriva celor mai extreme forme de malware si amenintari cibernetice, precum si un set complet de caracteristici pentru a proteja intimitatea. Versiunea Total Security adauga control parental complet personalizat, criptarea si File Shredder pentru solutiile Ad-Aware Pro Edition.

Componente principale Ad-Aware Total Security

• Antivirus • Antispyware
• Protectia in timp real • Protectia descarcarilor
• Active Virus Control • Modul pentru jocuri
• Navigarea web securizata • Protectia de fraude
• Banking online securizat • Firewall bidirectional
• Verificarea mediilor externe • Protectia corespondentei e-mail
• Protectia proactiva • Criptarea datelor
• Control parental • File Shredder

Caracteristici principale Ad-Aware Total Security

Interfata intuitiva

Proiectat pentru utilizare usoara si simpla. Ad-Aware Total Security usor de descarcat, instalat si folosit. Ofera interfata usoara, moderna si avansata.

Control parental

Control parental protejeaza copiii de continut web necorespunzator. Invata copiii sa navigheze in siguranta internetul. Protejeaza-le de continut web pentru adulti. Filtreaza continutul pe baza categoriilor predefinite a site-urilor web, sau creeaza propriu filtru si monitorizeaza activitatea online a copiilor. Blocheaza accesul la site-uri web care ofera amenintari si permite vizitarea resurselor web cu continut adecvat pentru varsta lor.

Criptarea datelor

Instrumentul Digital Lock protejeaza fisiere si informatia importanta prin criptare folosind tehnologii de incredere. Conectand calculatorul la retea, daca securitatea calculatorului va fi compromisa, datele criptate nu vor putea fi citite. Sunt folosite algoritmi de criptare de clasa militara cu posibilitatea de criptare multipla.

File Shredder

Fisiere, pe care le-ai sters de pe calculator prin apasarea tastei “delete” sau formatarea hard disk-ului, pot fi recuperare. Asigura-te ca ai sters definitiv fisiere si toate copiile ascunse, folosind distrugerea de date digitala.

Antivirus

Antivirus rapid, foloseste tehnologii Bitdefender. Ad-Aware Total Security este echipat cu motor de detectie avansat, care functioneaza in paralel cu antispyware Ad-Aware. Ambele motoare ofera protectie eficienta impotriva programelor malware: de la virusi traditionali pana la raspandirea atacurilor spyware. Cu actualizari automate, disponibile de mai multe ori pe zi, utilizatorul poate fi sigur ca calculatorul va fi protejat de amenintari.

Antispyware

Legendarul antispyware Ad-Aware – 450 milioane de descarcari si utilizatori activi. Protectia Ad-Aware impotriva rootkit-uri si detectarea in timp real ofera protectia in timp real impotriva troieni, keyloggers, interceptarea parolelor, spyware si adware, frauda online si furtul de indentitate.

Bankign si cumparaturi online sigure

Obtine securitatea completa folosind internet banking sau facand cumparaturi online. Atacuri de tip phishing si nivelul lor de complexitate se afla la un nivel ridicat. Desi magazinele online si resursele bancilor sunt securizate, totusi utilizatorul trebuie sa fie atent, cand trimite online informatii personale. Filtru web in timp real protejeaza de atacuri de tip phishing, analizand link-urile in timp real, care adesea sunt gasite pe Internet, e-mail sau mesaje chat.

Protectia impotriva fraudelor online

Ad-Aware Total Security ofera protectie parolelor si datelor cu caracter personal in retele sociale. Combinatia de filtru web in timp real si tehnologia puternica Antiphishing, inseamna, ca link-urile periculoase, trimise in mesaje, chat, e-mail sau alte mijloce de comunicare pe site-urile de retele sociale (cum ar fi Facebook, Twitter si Google Plus), vor fi testate in timp real. Ofera comunicare securizata intre prieteni si rude.

Verificarea mediilor de stocare externe

Scaneaza discurile USB sau cardurile de memorie pentru malware. Ad-Aware verifica mediile de stocare externe, astfel incat calculatorul sa fie protejat de virusi.

Protectia in timp real

Ad-Aware Total Security detecteaza amenintarile malware, inainte ca acestea sa afecteze calculatorul. Protectia in timp real detecteaza si blocheaza malware. Scanarea euristica blocheaza sau opreste procesele malware si fisierele infectate, care incearca sa ruleze sau sa conecteze la reteaua utilizatorului. Protectia sporita in timp real previne in mod eficient incercarile malware de a deteriora sistemul.

Protectia descarcarilor

Ad-Aware Total Security scaneaza automat fisiere inainte ca acestea sa fie descarcate pe hard disk, si blocheaza programele malware inainte ca acestea sa fie rulate. Protectia in timp real trimite in carantina fisiere infectate, prevenind deteriorarea sistemului.

Ad-Aware Total Security
4 (80%) 4 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *