Ad-Aware Pro Security


Ad-Aware Pro Security – antivirus si antispyware cu firewall bidirectional incorporat, protejeaza impotriva atacurilor externe si furtul de indentitate, monitorizeaza activitatea aplicatiilor in retea.

Ad-Aware Pro Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Lavasoft
Versiunea de proba 30 zile*
487 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
30/06/2015

Red Download Button

*Instaland fara inregistrare vor fi disponibile functiile antivirusului Ad-Aware Free Antivirus+. Dupa inregistrare vei obtine versiunea de proba pentru 30 de zile.

Descrierea programului

Ad-Aware Pro Security – suita de securitate completa cu motor Bitdefender si antispyware Ad-Aware, completat cu firewall bidirectional, care protejeaza sistemul de atacuri externe si previne furtul datelor importante de pe calculator.

Pro Security completeaza si sporeste protectia retelei, oferita de router, asigurand securitate sporita, controland aplicatiile care incearca sa trimita date personale.

Ad-Aware Pro Security – actualizarea comerciala Ad-Aware Free Antivirus+, care ofera tehnologii avansate impotriva tuturor tipuri de amenintari. Versiunea Pro Security adauga firewall bidirectional, protectia proactiva si protectia e-mail in timp real la suita de securitate Ad-Aware Personal Edition.

Componente principale Ad-Aware Pro Security

• Antivirus • Antispyware
• Protectia in timp real • Protectia descarcarilor
• Active Virus Control • Modul pentru jocuri
• Navigarea web securizata • Protectia impotriva fraudelor
• Banking online securizat • Firewall bidirectional
• Verificarea mediilor externe • Protectia corespondentei e-mail
• Protectia proactiva

Caracteristici principale Ad-Aware Pro Security

Interfata intuitiva

Proiectat pentru utilizare usoara si simpla. Ad-Aware Pro Security usor de descarcat, instalat si folosit. Ofera interfata usoara, moderna si avansata.

Antivirus

Antivirus rapid, utilizeaza tehnologii Bitdefender. Ad-Aware Pro Security este echipat cu motor de detectie avansat, care functioneaza in paralel cu antispyware Ad-Aware. Ambele motoare ofera protectie eficienta impotriva programelor malware: de la virusi traditionali pana la raspandirea atacurilor spyware. Cu actualizari automate, disponibile de mai multe ori pe zi, utilizatorul poate fi sigur ca calculatorul va fi protejat de amenintari.

Anti-spyware

Legendarul antispyware Ad-Aware – 450 milioane de descarcari si utilizatori activi. Protectia Ad-Aware impotriva rootkit-uri si detectarea in timp real ofera protectia in timp real impotriva troieni, keyloggers, interceptarea parolelor, spyware si adware, frauda online si furtul de indentitate.

Bankign si cumparaturi online sigure

Obtine securitatea completa folosind internet banking sau facand cumparaturi online. Atacuri de tip phishing si nivelul lor de complexitate se afla la un nivel ridicat. Desi magazinele online si resursele bancilor sunt securizate, totusi utilizatorul trebuie sa fie atent, cand trimite online informatii personale. Filtru web in timp real protejeaza de atacuri de tip phishing, analizand link-urile in timp real, care adesea sunt gasite pe Internet, e-mail sau mesaje.

Protectia impotriva fraudelor online

Ad-Aware Pro Security ofera protectie parolelor si datelor cu caracter personal in retele sociale. Combinatia de filtru web in timp real si tehnologia avansata Antiphishing, inseamna, ca link-urile periculoase, trimise in mesaje, chat, e-mail sau alte mijloce de comunicare pe site-urile de retele sociale (cum ar fi Facebook, Twitter si Google Plus), vor fi testate in timp real. Ofera comunicare securizata intre prieteni si rude.

Verificarea mediilor de stocare externe

Scaneaza discurile USB sau cardurile de memorie pentru malware. Ad-Aware verifica mediile de stocare externe, astfel incat calculatorul sa fie protejat de virusi.

Protectia in timp real

Ad-Aware Pro Security detecteaza amenintarile malware, inainte ca acestea sa afecteze calculatorul. Protectia in timp real detecteaza si blocheaza malware. Scanarea euristica blocheaza sau opreste procesele malware si fisierele infectate, care incearca sa ruleze sau sa conecteze la reteaua utilizatorului. Protectia sporita in timp real previne in mod eficient incercarile malware de a deteriora sistemul.

Protectia descarcarilor

Ad-Aware Pro Security scaneaza automat fisierele inainte ca acestea sa fie descarcate pe hard disk, si blocheaza programele malware inainte ca acestea sa ruleze. Protectia in timp real trimite in carantina fisiere infectate, prevenind deteriorarea sistemului.

Ad-Aware Pro Security
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *