Ad-Aware Personal Security


Ad-Aware Personal Security – antivirus, anti-spyware si anti-phishing, ofera protectie completa impotriva amenintarilor Web. Completeaza Ad-Aware Free Antivirus+ functia banking online securizat cu filtru web in timp real.

Ad-Aware Personal Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Lavasoft
Versiunea de proba (30 zile)*
487 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
26/06/2015

Red Download Button

*In timpul instalarii fara inregistrare va fi disponibila versiunea gratuita Ad-Aware Free Antivirus+. Poti primi versiunea de proba pentru 30 de zile cu functiile Ad-Aware Pro Security.

Descrierea programului

Ad-Aware Personal Security – antivirus, cu tehnologii Bitdefender, anti-spyware Ad-Aware si anti-phishing.

Ad-Aware Personal Security – actualizarea comerciala Ad-Aware Free Antivirus+, ofera protectie avansata impotriva virusilor si spyware, precum si protectie completa impotriva phishing. Versiunea Personal Security sporeste antivirusul gratuit cu functia online banking si cumparaturi in magazine online.

Componente principale Ad-Aware Personal Security

• Antivirus • Protectia in timp real
• Active Virus Control • Navigarea web securizata
• Banking online securizat • Antispyware
• Protectia descarcarilor • Modul pentru jocuri
• Protectia de fraude • Verificarea mediilor externe

Caracteristici principale Ad-Aware Personal Security

Interfata intuitiva

Proiectat pentru utilizare usoara si simpla. Ad-Aware Personal Security usor de descarcat, instalat si folosit. Ofera interfata usoara, moderna si avansata.

Antivirus

Antivirus rapid, foloseste tehnologii Bitdefender. Ad-Aware Personal Security este echipat cu motor antivirus avansat, care functioneaza in paralel cu anti-spyware Ad-Aware. Ambele motoare ofera protectie eficienta impotriva programelor malware: de la virusi traditionali pana la raspandirea atacurilor spyware. Cu actualizari automate, disponibile de mai multe ori pe zi, utilizatorul poate fi sigur ca calculatorul va fi protejat de amenintari.

Anti-spyware

Legendarul anti-spyware Ad-Aware – 450 milioane de descarcari si utilizatori activi. Protectia Ad-Aware impotriva rootkit-uri si detectarea in timp real ofera protectia in timp real impotriva troieni, keyloggers, interceptarea parolelor, spyware si adware, frauda online si furtul de indentitate.

Bankign si cumparaturi online sigure

Obtine securitatea completa folosind internet banking sau facand cumparaturi online. Atacuri de tip phishing si nivelul lor de complexitate se afla la un nivel ridicat. Desi magazinele online si resursele bancilor sunt securizate, totusi utilizatorul trebuie sa fie atent, cand trimite online informatii personale. Filtru web in timp real protejeaza de atacuri de tip phishing, analizand link-urile in timp real, care adesea sunt gasite pe Internet, e-mail sau mesaje chat.

Protectia impotriva fraudelor online

Ad-Aware Personal Security ofera protectie parolelor si datelor cu caracter personal in retele sociale. Combinatia de filtru web in timp real si tehnologia puternica Anti-phishing, inseamna, ca link-urile potential periculoase, trimise in mesaje, chat, e-mail sau alte mijloce de comunicare pe site-urile de retele sociale (cum ar fi Facebook, Twitter si Google Plus), vor fi testate in timp real. Ofera comunicare securizata intre prieteni si rude.

Verificarea mediilor de stocare externe

Scaneaza discurile USB sau cardurile de memorie pentru malware. Ad-Aware verifica mediile de stocare externe, astfel incat calculatorul sa fie protejat de virusi.

Protectia in timp real

Ad-Aware Personal Security detecteaza amenintarile malware, inainte ca acestea sa afecteze calculatorul. Protectia in timp real detecteaza si blocheaza malware. Scanarea euristica blocheaza sau opreste procesele malware si fisierele infectate, care incearca sa ruleze sau sa conecteze la reteaua utilizatorului. Protectia sporita in timp real previne in mod eficient incercarile malware de a deteriora sistemul.

Protectia descarcarilor

Ad-Aware Personal Security scaneaza automat fisierele inainte ca acestea sa fie descarcate pe hard disk, si blocheaza programele malware inainte ca acestea vor fi rulate. Protectia in timp real trimite in carantina fisiere infectate, prevenind deteriorarea sistemului.

Ad-Aware Personal Security
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *