McAfee Mobile Security pentru Android


McAfee Mobile Security – antivirus gratuit pentru Android, antispam, antifurt cu control de la distanta prin SMS si portal web, navigarea web securizata si protectia conexiunilor Wi-Fi, backup in cloud pentru smartphone si tableta.

McAfee Mobile Security pentru Android Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
Intel Security
Gratuit
8.2 MB
Android 2.3+
Engleza
1/19/2015

Red Download Button

 

Descrierea programului

McAfee Mobile Security – suita gratuita, una dintre cele mai bune din industria securitatii mobile, protejeaza smartphone sau tableta Android.

Antivirus mobil pentru Android de la McAfee protejeaza in timpul instalarii aplicatiilor noi, achizitiilor din magazine online, vizionarii stirilor pe retele sociale sau utilizarea telefonului pentru Internet Banking si plati online.

Aplicatia mobila permite aflarea locatiei dispozitivului Android, utilizeaza sirena si efectueaza backup / restaurare.

McAfee Mobile Security pentru Android mentine securitatea la nivel de kernel datorita Intel Device Protection Technology.

Compatibil cu dispozitive: smartphone Android, tablete si dispozitive Amazon Kindle.

Functii principale McAfee Mobile Security pentru Android

Protectia antivirus

• Antivirus pentru Android – protectia impotriva virusilor mobile, spyware, viermi, troieni si botnet prin scanarea apicatiilor instalate, mesaje, carduri de memorie. Bazat pe tehnologii avansate, McAfee Mobile Security protejeaza impotriva malware si aplicatii nedorite.

• Navigarea web securizata – protectia impotriva amenintarilor web, blocheaza accesul la link-uri periculoase in mesaje text si corespondenta e-mail, pe site-uri de retele sociale si coduri QR.

Confidentialitate

• Profilul apicatiei pentru mai multi utilizatori – afiseaza si ascunde aplicatiile in functie de, cine utilizeaza dispozitivul. Sunt disponibile 4 profiluri – fara restrictii, pentru munca, pentru copii, pentru oaspeti.

• Protectia apicatiilor – McAfee Mobile Security scaneaza si verifica aplicatiile pentru diferite tipuri si niveluri de acces la date si functii de pe dispozitiv Android. Cu informatii detaliate poti monitoriza mai bine siguranta telefonului mobil.

• Antispam: filtru SMS si apeluri – filtrarea si blocarea mesajelor SMS si apelurilor nedorite.

Protectia web

• Protectia pe Internet – serviciu McAfee Web Protection sporeste protectia pentru dispozitive mobile Android. Apasand pe link-uri in browserul Android sau Google Chrome, obtii protectie impotriva site-urilor potentiale de phishing.

• Protectia web pentru Android cu utilizarea tehnologiei SiteAdvisor blocheaza link-urile periculoase pe site-uri web, pe care le vizitezi.

• Protectia Wi-Fi – avertizeaza despre conexiunile Wi-Fi neprotejate.

Antifurt – cautarea dispozitivului

• Gasirea si urmarirea de la distanta a dispozitivului – gasesti si urmaresti dispozitivul Android pierdut. Urmaresti cartele SIM introduse si apelurile telefonice pentru a restaura dispozitivul pierdut. Dupa ce McAfee detecteaza noua cartela SIM, persoana, care a gasit dispozitivul, va primi o notificare prin mesaj SMS. In plus, McAfee Mobile Security permite urmarirea locatiei curente a dispozitivului si afisarea lui pe harta.

• Stergera datelor – asigura-te ca datele tale nu vor ajunge la cine nu trebuie. Daca smartphoneul tau sau tableta este pierduta pentru totdeauna, sterge toate datele tale, inclusiv contacte, mesaje text, fotografii si clipuri video. De asemenea, poti sterge toate fisierele de pe card SD.

• CaptureCam – fotografierea invizibila a persoanei, care detine dispozitivul pierdut, si trimiterea fotografiilor prin e-mail impreuna cu informatii despre locatia dispozitivului.

• S.O.S – salvarea automata a datelor despre ultima locatie a dispozitivului, inainte ca bateria sa se descarce.

• Alarma – utilizeaza de la distanta alarma, pentru a gasi dispozitivul, in cazul in care se afla in apropiere.

• Protectia de stergere – previne incercarile hotului sau altui utilizator de a sterge McAfee Mobile Security si obtinerea accesului la tableata sau telefon Android.

• Portal web McAfee pentru management de la distanta – portal web centralizat pentru administrarea de la distanta a telefonuli mobil: management de backup, pozitionarea si stergerea datelor. De asemenea, sunt acceptatate comenzi, trimise prin SMS de pe orice dispozitiv.

Backup, recuperare de date

• Backup a datelor importante in cloud. Permite salvarea mesajelor SMS, video si imagini, contacte si jurnale de apeluri. Poti obtine acces la aceste date de pe portalul web McAfee.

McAfee Mobile Security pentru Android
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *