G Data Internet Security pentru Android


G Data Internet Security pentru Android ofera protectie completa cu antivirus mobil, anti-theft cu control de la distanta, protectia web impotriva phishing, filtru pentru apeluri si SMS si control parental.

G Data Internet Security pentru Android Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
G Data Software AG
Versiunea de proba
14 MB
Android 2.1+
Engleza
04/09/2015

Red Download Button

Descrierea programului

G Data Internet Security pentru Android – antivirus mobil, ofera protectie completa impotriva amenintarilor malware, aplicatiilor enervante si atacurilor de tip phishing.

Gaseste smartphone-ul / tableta pierduta sau sterge complet continutul de la distanta pentru a preveni accesul neautorizat la date.

Protectia web si tehnologia anti-phishing utilizeaza cele mai recente tehnologii de detectare in cloud.

Toate caracteristicile G Data Internet Security pentru Android sunt afisate intr-o interfata moderna si intuitiva, astfel incat sa te poti concentra pe sarcinile reale in timpul folosirii dispozitivului mobil.

Caracteristici principale G Data Internet Security pentru Android

Protectia web si anti-phishing
• Protejeaza impotriva atacurior de tip phishing si site-urilor web periculoase, care contin programe malware. Stopeaza chiar cele mai recente amenintari utilizand tehnologii avansate in cloud.

Protectia impotriva programelor periculoase
• Antivirus mobil G Data pentru Android protejeaza impotriva programelor mobile periculoase. Utilizand cele mai recente tehnologii in cloud si verificarea extinsa, G Data Internet Security pentru Android ofera protectie sporita impotriva celor mai noi amenintari.

Filtru pentru apeluri si SMS
• Aplicatia ofera prevenirea apelurilor nedorite si SMS-urior de tip spam, cu posibilitatea de adauga expeditorul in lista neagra. Filtrul permite activarea toturor numerelor din cartela de telefon, care nu sunt incluse in lista neagra, si blocarea tuturor numerelor anonime. Blocheaza apelurile la numarul de telefon Premium.

Protectia impotriva furtului si pierderii dispozitivului
• Daca ai pierdut sau a fost furat dispozitivul Android, cu ajutorul G Data Internet Security poti gasi locatia smartphone-ului sau tabletei, sa blochezi sau sa stergi datele de pe dispozitiv, trimitand un mesaj SMS de pe orice alt telefon.

Blocarea la schimbarea cartelei SIM
• Impiedica utilizarea altei cartele SIM pe telefon.

Protectia aplicatiior cu o parola
• G Data Internet Security pentru Android impiedica rularea aplicatiilor cu o parola. Astfel ai posibilitatea, de exemplu, de a preveni utilizarea traficului platit prin blocarae aplicatiilor video sau sa previi achizitionarea aplicatiilor din magazine online, cum ar fi Google Play.

Contacte protejate
• Mutarea contactelor in rubrica “Ascunde contacte” permite blocarea acestora cu o parola. Toate date, mesaje si liste de apeluri acestor cantacte vor fi disponibile doar pentru tine.

Control parental
• Cu ajutorul Control parental adultii pot seta, ce au voie sa faca cu smartphone sau tableta generatia tinara. De exemplu, poti permite executarea anumitor aplicatii. Control parental G Data permite protejarea copiilor de la cumparaturi din Google Play sau descarcarea continutului platit.

Browser pentru copii
• In browserul pentru copii G Data poti seta pagina de pornire. G Data Internet Security pentru Android suporta motoare de cautare pentru copii, care contin aproximativ 11.000 de adrese a site-urilor educational utile. Exista liste negre si albe personalizate pentru site-uri, care poti fi accesate de copii. De asemenea, ecranul de lucru pe Internet poate arata intr-un stil pentru copii.

Interfata intuitiva
• Interfata antivirusului mobil G Data poate fi inteleasa usor si permite configurarea rapida oricarei functii.

G Data Internet Security pentru Android include abonament anual, care ofera actualizari periodice semnaturilor de virusi, actualizari de softvare, upgrade-uri si acces la cloud.

G Data Internet Security pentru Android
5 (100%) 14 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *