ESET NOD32 Mobile Security pentru Android


ESET NOD32 Mobile Security – aplicatie antivirus pentru echipamente mobile cu sistem de operare Android, atat smartphone-uri, cat si tablete. Aplicatia combina fucntiile Antivirus, antifurt, anti-phishing, anti-spam, controlul securitatii, oferind protectie completa pentru smartphone-uri si tablete cu sistem de operare Android.

ESET NOD32 Mobile Security pentru Android Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
ESET
Gratuit / Premium 68 ron/an
5,9 MB
Android 2.2+
Engleza
25/08/2014

Red Download Button

Descrierea programului

ESET NOD32 Mobile Security – solutie de securitate completa, care protejeaza dispozitivul tau – smartphone sau tableta cu sistem de operare Android.

Aplicatia protejeaza impotriva amenintarilor mobile cunoscute si potential nedorite, site-uri de tip phishing, filtreaza apelurile nedorite si mesajele SMS, precum si permite controlarea dispozitivului de la distanta in caz de pierdere sau furt.

Caracteristici principale ESET NOD32 Mobile Security pentru Android

• Antivirus
Modulul antivirusului protejeaza dispozitivul de coduri malitioase prin blocarea amenintarilor, iar apoi ii sterge sau ii muta in carantina.

– Protectie in timp real
– Nivelul de scanare: Rapid, Inteligent, Profund
– Scanarea programata Premium
– Actualizarea automata a bazei de date Premium
– Tehnologia cloud ESET Live Grid
– Detectarea aplicatiilor potential nedorite
– Detectarea aplicatiilor potential periculoase

• Antifurt (Anti-Theft)

Modulul «Antifurt» previne accesul neautorizat la dispozitivul mobil.

In cazul de furt sau pierderea dispozitivului cu ajutorul Antifurnt in ESET NOD32 Mobile Security pentru Android se pot face urmatoarele:

– Bloca dispozitivul cu ajutorul mesajelor SMS
– Gasi dispozitivul folosind GSP
– Curata memoria dispozitivului Premium
– Bloca automat dispozitivul, daca este introdusa o cartela SIM neautorizata Premium
– Trimite automat notificari pe un numar de incredere Premium

Comenzi SMS

Trimite de pe orice dispozitiv urmatoarele comenzi:

– Blocarea dispozitivului
eset lock parola

– Blocarea dispozitivului si pornirea alarmei
eset siren parola

– Cautarea dispozitivului cu ajutorul GPS
eset find parola

– Stergerea datelor de pe dispozitiv
eset wipe parola

Daca ai pierdut dispozitivul sau cineva ti la furat si a inclocuit cartela SIM, dispozitivul automat se va bloca, iar pe numerele alese de tine se va trimite un mesaj SMS. Masajul va include numarul noii cartele SIM introduse, numarul IMSI si numarul IMEI a telefonului. Utilizatorul neautorizat nu va sti despre trimiterea mesajului, deoarece acesta va fi sters automat din dialogul de «Mesaje». In plus, vei putea solicita coordonatele GPS a dispozitivului pierdut sau sterge de la distanta toate datele stocate pe dispozitiv.

• Filtrare apeluri si SMS (Anti-spam) Premium

Filtarea apelurilor si SMS blocheaza SMS si MMS de intrare, precum si apelurile de intrare si iesire in functie de regulile tale.

• Anti-Phishing Premium

Se recomanda activarea functiei Anti-Phishing. Toate atacurile potentiale de tip phishing, provenite de la site-uri Web sau domenii, enumerate in baza de date ESET, vor fi blocate, apoi se va afisa o notificare despre atac.

Anti-Phishing se integreaza in browsere web disponibile in sistemul de operare Android (de exemplu, Chrome sau browser web implicit Android).

• Verificarea securitatii Premium

Verificarea securitatii ajuta sa controlezi si sa chimbi parametrii importanti din dispozitiv si permisiuni aplicatiilor instalate, in scopul de a preveni amenintarile de securitate.

Atentie! Unele functii ESET NOD32 Mobile Security pentru Android (de exemplu, Antifurt, filtrare apeluri si SMS) nu sunt disponibile pe tablete, care nu accepta apeluri si mesaje.

ESET NOD32 Mobile Security pentru Android
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *