eScan Tablet Security pentru Android


eScan Tablet Security – antivirus pentru tablete Android cu protectia in timp real si control parental, ofera securitatea web si control aplicatiilor.

eScan Tablet Security pentru Android Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
MicroWorld Technologies Inc.
Versiunea de proba 14 zile
2.9 MB
Android 2.2
Engleza
2/12/2014

Descrierea programului

eScan Tablet Security – antivirus mobil pentru tablete Android, ofera protectie in timp real impotriva aplicatiilor malware, continut nedorit de pe paginile Web si permite controlarea aplicatiilor care ruleaza.

Control parental permite restrictionarea site-urilor vizitate dupa anumite categorii, iar controlul aplicatiilor nu permite rularea aplicatiilor instalate pe tableta fara a introduce o parola secreta de protectie.

Astazi tabletele sunt din ce in ce mai populare. La fel ca si PC-urile, tabletele Android sunt vulnerabile la amenintarile malware.

eScan Tablet Security este conceput special pentru a asigura siguranta tabletelor care ruleaza sistemul de operare Android, protejand tabletele si informatia confidentiala de virusi, spyware, troieni si alte amenintari.

Caracteristici principale eScan Tablet Security pentru Android

  • scanare in timp real
  • protectia Web si control parental
  • interfata prietenoasa
  • scanare programata
  • control aplicatiilor

Posibilitati principale eScan Tablet Security pentru Android

Scanarea in timp real
eScan Tablet Security scaneaza tableta Android in timp real si protejeaza impotriva malware, troieni si alte amenintari mobile. Antivirusul verifica automat toate descarcarile si aplicatiile instalate pe dispozitivul mobil, in timp ce il mentine in conditii de siguranta de la infectii nedorite.

Protecita Web si control parental
Solutia mobila de la eScan ofera protectie web avansata, control parental si ofera securitate suplimentara dispozitivului Android. Antivirusul mobil clasifica si defineste site-urile web utilizate de vizitator, cand sunt utilizate in browser-ul implicit Android si blocheaza site-urile web de tip phishing si malitioase in timp real, oferind protectie impotriva amenintarilor cibernetice. In plus, controlul parental poate limita accesul la alte browsere instalate pe dispozitiv.

Controlul aplicatiilor
Solutia include managementul aplicatiilor, ceea ce ofera securitate impotriva accesului neautorizat. In mod implicit toate aplicatiile descarcate vor fi blocate, iar utilizatorul poate avea acces la aceste aplicatii doar prin introducerea parolei de securitate de la eScan Tablet Security.

Scanare programata
Scaner antivirus efectueaza verificarile programate in fundal, sau pentru toate fisierele/folderele de pe memoria interna si externa, sau pentru toata tableta, la ora specificata.

Interfata prietenoasa
eScan Tablet Security pentru Android are interfata eleganta, care este proiectata pentru a satisface nevoile incepatorilor, precum si utilizatorilor experimentati. Consumand resurse minime, eScan Tablet Security necesita putina memorie pentru functionarea sa si, prin urmare, nu afecteaza performanta tabletei Android.

eScan Tablet Security pentru Android
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *