Bitdefender Mobile Security pentru Android


Antivirus mobil pentru Android cu impact minim asupra sistemului. Bitdefender Mobile Security include functii: Antifurt, scanarea cardului SD, antivirus in cloud, blocarea aplicatiilor, audit de securitate si protectia web.

Bitdefender Mobile Security pentru Android Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
BitDefender
Versiunea de proba 15 zile
9.2 MB
Android 3.0+
Romana/Engleza
13/07/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Bitdefender Mobile Security pentru Android ofera protectie completa impotriva virusilor mobile si amenintarilor pentru date cu caracter personal.

Obiectivul principal antivirusului mobil Bitdefender – cat mai multe oportunitati posibile pentru protectia dispozitivului-Android si informatiilor importante de pe el, aderand cerinte stricte pentru utilizarea resurselor de sitem si bateriei smartphone-ului sau tabetei.

*NOTA: Aceasta aplicatie include o versiune de incercare pentru 14 zile. Instalarea este disponibila in mod gratuit. Dupa 14 zile aplicatia trebuie activata pentru 0.99$/luna sau 9.95$/an.

Caracteristici principale Bitdefender Mobile Security pentru Android

Scanare Antivirus

– Scanerul de securitate Bitdefender Malware Scanner scaneaza automat aplicatiile in timpul instalarii lor, pentru a evita instalarea programelor malware pe dispozitivul tau Android. Antivirusul ruleaza in cloud, astfel mereu este intr-o stare actuala si protejeaza in mod constant impotriva celor mai recente amenintari.

Securitate aplicatii

– Vei ramane uimit, cand vei afla, ce pot face unele aplicatii fara stirea ta. Unele pot vizualiza si publica pe Internet datele tale. Altelei pot accesa internetul fara stirea ta si descarca date nedorite pe dispozitivul-Android. Consilierul de confidentialitate Bitdefender Mobile Security te va ajuta sa urmaresti aplicatiile instalate si identifica pe cele, care abuzeaza de informatia ta personala.

Blocare aplicatii

– Functia de blocare a aplicatiilor afiseaza o lista a tuturor aplicatiilor instalate si permite selectarea celor dintre ele, care pot fi protejate cu o parola impotriva rularii neautorizate. Astfel doar tu si persoana care cunoaste parola va putea utiliza aceste aplicatii. Bitdefender Mobile Security permite protejarea aplicatiilor bancare, fotografiilor personale si altor aplicatii cu caracter personal.

Securitate Web

– Folosesti browser-ul implicit Android sau Google Chrome, protectia web Bitdefender Web Security te protejeaza in timp real in timpul accesarii site-urilor web, blocand resurse malware si de tip phishing.

Antifurt

– Ai pierdut telefonul? Nu-ti fa griji. Antifurt Bitdefender Anti-theft include un panou web pentru control de la distanta, care permite trimiterea comenzilor-SMS, bloca, localiza, activa alarma si sterge informatia pe Android de pe orice dispozitiv, care are acces la Internet. Antifurt de asemenea permite ascultarea telefonului, avertizand, cand a fost schimbata cartela SIM si permite protejarea setarilor cu o parola. Cu alte cuvinte, acest lucru este cea mai buna metoda pentru a garanta, ca datele tale personale nu vor ajunge unde nu trebuie.

Adaugat o functie noua: Account Privacy. Verifica starea de securitate a conturilor e-mail impotriva scurgerilor de date.
Bitdefender Mobile Security pentru Android
4.8 (96%) 10 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *