Avast Mobile Security pentru Android


Avast Mobile Security – antivirus gratuit, firewall, filtru pentru SMS si apeluri telefonice, protectia web, Anti-Theft (antifurt) pentru smartphone sau tableta Android cu functii de administrare de la distanta prin SMS sau portal web pe Internet.

Avast Mobile Security pentru Android Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
AVAST Software
Gratuit
10.2 MB
Android 2.1+
Engleza
04/07/2015

Red Download Button

Descrierea programului

Avast Mobile Security protejeaza datele cu caracter personal cu scanarea automata si notificarea despre link-urile URL malware, bocheaza activitatea hackerilor cu ajutourl firewallului integrat. Functia Anti-Theft prin SMS suporta comenzi de la distanta prin SMS si permite: stergerea istoricului de pe dispozitiv, blocharea telefonului, activarea alarmei, urmari locatia prin GPS, efectua monitorizarea audio.

Componenta de protectia impotriva furtului Avast Anti-Theft integrata in Avast Mobile Security – una dintre cele mai eficiente de pe piata. Anterior cunoscut sub numele Theft Aware, componenta este recomandata de catre expertii din domeniul: T-Mobile, N-TV, AndroidPIT si Android Police.

Avast Free Mobile Security este gratuit si ofera o serie de functii, care nu sunt disponibile in produsele de top. Raport de confidentialitate, filtru SMS si apeluri, manager de aplicatii si functia de control de la distanta ajuta antivirusul Avast pentru Android sa ocupe pozitii de top.

Caracteristici principale Avast Mobile Security pentru Android

  • Scaner antivirus. Antivirusul scaneaza la cerere continutul si aplicatiile instalate pe card SD, precum si scaneaza in timp real in timpul primei rulari a aplicatiilor. Include functii pentru scanari programate, actualizari antivirusului, dezinstalarea aplicatiilor, stergerea fisierelor si trimiterea de rapoarte la laboratorul de alarme false Avast.
  • Consilier de securitate – raport de intimitate. Avast Free Mobile Security scaneaza sistemul si arata permisiunile stabilite a aplicatiilor pe dispozitive Android, identificand riscurile potentiale de confidentialitate. Astfel vei sti ce informatii primeste o anumita aplicatie.
  • Filtru SMS si apeluri. Filtreaza apelurile si mesajele text din lista de contacte, folosind un set de parametri pentru filtrare: zile din saptamana, ora de incepere si ora de terminare. Apelurile blocate sunt redirectionate catre mesageria vocala, iar mesajele blocate sunt stocate in jurnalul de filtru. Avast Free Mobile Security pentru Android de asemenea permite blocarea apelurilor de iesire.
  • Administrarea aplicatiilor. Ca si in Windows Task Manager, afiseaza o lista cu aplicatii care ruleaza si dimensiunea acestora (MB), utilizarea procesorului, memoriei si numarul de executii si servicii – cu posibilitatea de a opri si sterge procesele.
  • Protectia Web. Lucreaza pe baza tehnologiei cloud Avast WebRep. Protectia Web Avast pentru Android verifica fiecare link URL accesat, avertizand daca este malitios. Functia SiteCorrect detecteaza cele mai frecvente greseli la tastarea link-urilor URL, si permite redirectionarea catre site-ul web, pe care ai vrut sa-l accesezi.
  • Firewall (necesita acces root). Firewall pentru a proteja impotriva hackerilor si a amenintarilor online pentru telefon mobil. Dezactiveaza accesul aplicatiilor la Internet, cand telefonul este conectat la reteaua Wi-Fi, 3G sau roaming.
  • Protectia impotriva atacurilor USSD. Protejeaza impotriva atacurilor USSD, fara a fi nevoie de a instala aplicatii suplimentare.
Avast Mobile Security pentru Android
4 (80%) 11 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *