Scaneaza Online computerul impotriva virusilor


Scanarea online impotriva virusilor ajuta in cazul in care vrei sa verifici sistemul cu baze de date actualizate. De obicei, acest lucru necesita instalarea unui plug-in in browser sau descarcarea unui utilitar mic pentru a incepe scanarea.
Scanarea online cu antivirus ESET

Compania ESET ofera posibilitatea de a scana sistemul impotriva virusilor cu versiunea online a antivirusului ESET Online Scanner. Acceseaza link-ul de mai jos pentru a descarca utilitarul, instaleaza-l si alege rubrica Remove found threats (Sterge amenintarile detectate). Daca alegi rubrica Change (Alege), poti sa specifici sectiunile si folderele dorite. Dupa apasarea butonului Start, utilitarul va descarca baza de date a virusilor si va incepe verificarea.

 

Site     Symantec
Dimensiune     2,2 MB
Vefiricare completa     Da
Verificare la alegere     Da
Unde descarc     Aici

 

Scanarea online cu BitDefender Online Scanner

Compania BitDefender ofera pentru scanare utilitarul BitDefender Online Scanner. Acceseaza link-ul de mai jos si instaleaza utilitarul, care se instaleaza in browser. Dupa instalare la aceeasi adresa apasa FREE SCAN NOW, apoi OK, si va incepe scanarea computerului. Dupa scanare poti vizualiza raportul.

 

Site     BitDefender
Dimensiune     0,7 MB
Verificare copleta      Da
Verificare la alegere      Nu
Unde descarc      Aici 

 

Scanarea online cu Panda

Binecunoscutul laborator Panda Security de asemenea ofera utilitar pentru scanarea computerului. Acceseaza link-ul de mai jos, selecteaza optiunea de scanare si apasa Scan now. Dupa aceea instaleaza plugin-ul si apasa Next. Va incepe descarcarea componentelor si apoi verificarea computerului. La final poti vizualiza raportul detaliat.

 

SitePanda
Dimensiune0,17 MB
Verificare completa Da
Verificare la alegere Da
Unde descarc Aici 

 

Scanarea online de la CA Technologies

Compania CA Technologies ofera propria versiune online pentru verificarea sistemului. Acceseaza link-ul de mai jos (functioneaza doar in browser-ul Internet Explorer) si apasa Start Scan. Instaleaza utilitarul in browser, confirma cu acordul de licenta si apasa Next. Alege metoda de scanare si apasa Start Scan. Pe fila Scan Results (Rezultatele scanarii) poti vedea raportul.

 

Site     CA
Dimensiune     0,5 MB
Verificare completa      Da
Verificare la alegere      Nu
Unde descarc      Aici 
Scaneaza Online computerul impotriva virusilor
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *