Scaneaza Online computerul impotriva virusilor


Scanarea online impotriva virusilor ajuta in cazul in care vrei sa verifici sistemul cu baze de date actualizate. De obicei, acest lucru necesita instalarea unui plug-in in browser sau descarcarea unui utilitar mic pentru a incepe scanarea.
Scanarea online cu antivirus ESET

Compania ESET ofera posibilitatea de a scana sistemul impotriva virusilor cu versiunea online a antivirusului ESET Online Scanner. Acceseaza link-ul de mai jos pentru a descarca utilitarul, instaleaza-l si alege rubrica Remove found threats (Sterge amenintarile detectate). Daca alegi rubrica Change (Alege), poti sa specifici sectiunile si folderele dorite. Dupa apasarea butonului Start, utilitarul va descarca baza de date a virusilor si va incepe verificarea.

 

Site      Symantec
Dimensiune      2,2 MB
Vefiricare completa      Da
Verificare la alegere      Da
Unde descarc      Aici

 

Scanarea online cu BitDefender Online Scanner

Compania BitDefender ofera pentru scanare utilitarul BitDefender Online Scanner. Acceseaza link-ul de mai jos si instaleaza utilitarul, care se instaleaza in browser. Dupa instalare la aceeasi adresa apasa FREE SCAN NOW, apoi OK, si va incepe scanarea computerului. Dupa scanare poti vizualiza raportul.

 

Site      BitDefender
Dimensiune      0,7 MB
Verificare copleta       Da
Verificare la alegere       Nu
Unde descarc       Aici 

 

Scanarea online cu Panda

Binecunoscutul laborator Panda Security de asemenea ofera utilitar pentru scanarea computerului. Acceseaza link-ul de mai jos, selecteaza optiunea de scanare si apasa Scan now. Dupa aceea instaleaza plugin-ul si apasa Next. Va incepe descarcarea componentelor si apoi verificarea computerului. La final poti vizualiza raportul detaliat.

 

Site Panda
Dimensiune 0,17 MB
Verificare completa  Da
Verificare la alegere  Da
Unde descarc  Aici 

 

Scanarea online de la CA Technologies

Compania CA Technologies ofera propria versiune online pentru verificarea sistemului. Acceseaza link-ul de mai jos (functioneaza doar in browser-ul Internet Explorer) si apasa Start Scan. Instaleaza utilitarul in browser, confirma cu acordul de licenta si apasa Next. Alege metoda de scanare si apasa Start Scan. Pe fila Scan Results (Rezultatele scanarii) poti vedea raportul.

 

Site      CA
Dimensiune      0,5 MB
Verificare completa       Da
Verificare la alegere       Nu
Unde descarc       Aici 
Scaneaza Online computerul impotriva virusilor
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *