SecureAPlus Freemium 2


SecureAPlus Freemium include lista alba a aplicatiilor cu verificarea in cloud si antivirus pe baza motorului de detectie ClamAV pentru a proteja PC-ul impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute. Compatibil cu alte programe antivirus, oferind un nivel suplimentar de securitate.

SecureAPlus Freemium Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
SecureAge Technology
Gratuit (1 an*)
1.8 (online) / 96.6 (complet)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
03/23/2015

Red Download Button

Descrierea programului

SecureAPlus – suita de securitate, care include antivirus si posibilitatea de a folosi lista alba pentru aplicatii.

Antivirusul protejeaza calculatorul impotriva programelor periculoase cunoscute, in timp ce lista alba ofera protectie proactiva impotriva amenintarilor necunoscute.

Spre deosebire de programele antivirus obisnuite, SecureAPlus blocheaza orice program periculos nou si necunoscut la prima rulare a acestuia, chiar daca incearca sa evite detectarea.

Astfel, SecureAPlus poate completa programul antivirus principal instalat pe sistem, oferind utilizatorului un nivel suplimentar de protectie. Acest lucru ofera utilizatorilor posibilitatea de a utiliza SecureAPlus cu alte programe antivirus cu protectia in timp real.

Caracteristici principale SecureAPlus Freemium

• Protectia gratuita
Suita gratuita cu tehnologii proactive a listei albe, verificarea in cloud cu mai multi antivirusi si detectarea pe baza semnaturilor cu motor de detectie ClamAV.

• Protectia extinsa
Garantia de detectie a programelor malware necunoscute si raspandirea amenintrilor pe baza semnaturilor.

• Instalare si configurare simpla
Doar porneste fisierul executabil si instaleaza programul. Nu are setari complicate. Asteapta pana cand SecureAPlus va crea lista alba.

• Protectia proactiva
Protectia impotriva virusilor modificate, amenintarilor ”zero day” si altor amenintari necunoscute.

• Antivirus in cloud
Componenta Universat AV – antivirus in cloud, protejeaza impotriva amenintrilor malware, cum ar fi rootkit, verificand fisierele executabile (programe) cu un numar de antivirusi in cloud prin VirusTotal.

• Protectia in timp real
Protectia in timp real permite utilizatorilor sa nu-si faca griji cu privire la lansarea programelor malware sau script-urilor malware.

• Compatibil cu alte programe antivirus
Ofera utilizatorului posibilitatea de a folosi SecureAPlus impreuna cu programul antivirus principal instalat in sistem.

*Nota
SecureAPlus este distribuit cu licenta gratuita pentru un an. Poti extinde licenta de utilizare daca inviti prieteni pentru a instala SecureAPlus Freemium. 1 utilizator invitat – 6 luni de protectie gratuita, 6 prieteni invitati intr-un an – licenta gratuita pe viata.

SecureAPlus Freemium
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “SecureAPlus Freemium