McAfee Free Antivirus Beta*


McAfee Free Antivirus – antivirus gratuit cu tehnologii cloud si suport pentru Windows 10. Protectia de baza in timp real impotriva programelor malware si protectia web cu plug-in McAfee WebAdvisor.

McAfee Free Antivirus Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Intel Security
Freeware (gratuit)
1.1 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Engleza
20/08/2015

Red Download Button
*Atentie! Versiunea beta a programului poate lucra instabil. Destinat doar pentru utilizatorii avansati.

Testarea beta – utilizarea intensiva versiunii aproape terminate in scopul de a identifica numarul maxim de erori.

Descrierea programului

McAfee Free Antivirus – antivirus gratuit cu tehnologii cloud de la compania Intel Security.

Utilizand McAfee Free Antivirus vei obtine protectie in timp real impotriva virusilor si programelor spyware fara a incetini performanta calculatorului.

Plug-in McAfee WebAdvisor pentru Internet Explorer, Google Chrome si Firefox protejeaza impotriva site-urilor de tip phishing si malware, imbunatateste securitatea parolelor.

Cu protectia de securitate in timp real, utilizand tehnologii cloud, antivirusul gratuit McAfee nu ocupa mult spatiu si are impact minim asupra performantei sistemului. Acest lucru inseamna ca vei obtine protectie actuala impotriva celor mai noi amenintari (cu condtitia conexiunei active la Internet).

McAfee Free Antivirus Beta. Nota:

  • McAfee Free Antivirus Beta nu lucreaza in paralel cu alte programe antivirus. In timpul instalarii se va cere eliminarea oricarui program antivirus instalat pe calculator.
  • In cazul in care deja detii o licenta pentru un produs McAfee, ar trebui sa te decizi daca doresti sa renunti la functiile suplimentare utilizand versiunea gratuita. Aceste functii pot include protectia altor dispozitive, protectia datelor cu caracter personal, control parental si suport pentru telefon.
McAfee Free Antivirus Beta*
3.7 (73.33%) 6 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *