Comodo Internet Security Premium


Comodo Internet Security – solutia completa de securitate. Include antivirus si antispyware, firewall cu filtru de continut, protectia proactiva HIPS, sandbox si shopping securizat

Comodo Internet Security Premium Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Comodo
Gratuit (acasa, scoala, organizatie)
64.1 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Romana / Engleza
09.01.2019

descarca

Descrierea programului

Comodo Internet Security ofera protectie completa impotriva amenintarilor interne si externe – noi si inca necunoscute.

Solutia include antivirus puternic, firewall cu modul de filtrare a pachetelor si modul Comodo Defense+, care include un sistem avansat de blocare.

Utilizand Comodo Internet Security Premium fiecare componenta: antivirus, firewall si Defense+ efectueaza sarcina sa si ofera protectie excelenta impotriva amenintarilor. Antivirus Comodo include un set complet de componente, caracteristici si functii, care ofera sistem complet (prevenire, detectare si tratare) de securitate pentru calculator.

Componente principale Comodo Internet Security Premium

Antivirus si antispyware
• Blocarea comportamentala
• Sandbox automat
• Comodo Secure DNS
• Comodo Cleaning Essentials
• Browser Web Comodo Dragon
Firewall personal
• Sistem HIPS
• Virtual Kiosk
• Disc de curatare urgenta
• Process Manager
• Plugin PrivDog

Caracteristici principale Comodo Internet Security Premium

Antivirus Comodo – motor antivirus proactiv, detecteaza automat si elimina toate tipurile de virusi, viermi si alte programe malware.

Firewall – firewall complet personalizabil cu filtrarea pachetelor, protejeaza in permanenta sistemul de atacuri intrare si iesire de pe Internet.

Comodo Defense+ – set de tehnologii proactive pentru protectie, vizeaza conservarea integritatii, securitatea si confidentialitatea sistemului de opeare si datelor utilizatorului.

Virtual Kiosk – mediu de operare izolat, in care poti rula programe si sa nevighezi pe Internet, fara sa-ti fie frica ca orice activitate va duce la deteriorarea calculatorului real.

Comodo Secure DNS – serviciu DNS utilizeaza lista de blocare in timp real (RBL) site-uri daunatoare (cum ar fi site-uri de phishing, site-uri malware, site-uri spyware, site-uri cu publicitatea excesiva, etc.) si avertizeaza cand incerci sa accesezi site-uri cu continut potential daunator.

Comodo Rescue Disk – modul incorporat in Comodo Internet Security permite inscriptionarea disk-ului de boot, care permite scanarea sistemului infectat, fara a porni sistemul local Windows.

Instrumente suplimentare – zona de sarcina avansata include link-uri, care permit sa instalezi alte produse gratuite de securitate de la Comodo, cum ar fi utilitarul de securitate Comodo Cleaning Exxentials pentru curatarea sistemului infectat, Comodo Killswitch pentru monitorizarea proceselor si activitatii sistemului.

Comodo Dragon – browser web rapid pe baza Chromium, foloseste securitatea Comodo

Comodo Internet Security Premium
5 (100%) 11 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *